Vælg mellem de gode tilbud til spisestuen:

42varer
- Filtreret efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 42

Stort udvalg af spiseborde på tilbud

Trænger spisebordet til at blive skiftet ud? Hos IDEmøbler kan du altid gå på opdagelse i et stort sortiment af spiseborde i forskellige stilarter og prislejer. Og du finder også altid masser af skarpe tilbud på spiseborde, så du kan opdatere din spisestue til en pris, hvor alle kan være med.

Spiseborde findes i så mange forskellige designs, materialer og udformninger, at det kan være svært at vælge det helt rigtige. Skal det være et lækkert plankebord i massivt træ? Skal det være et praktisk spisebord med en laminatbordplade, der let kan tørres af? Skal det være lille og let til spisekrogen i køkkenet? Skal der være mulighed for at tilføje en tillægsplade eller to, så der er plads til rigtig mange gæster? Det er sikkert spørgsmål, du allerede har tænkt over. Nu gælder det om at finde bordet til den helt rigtige pris, og så er du kommet til det helt rigtige sted.

Hver eneste uge finder du masser af nedsatte spiseborde, så hold øje med siden og slå til, når dit favorit spisebord er på tilbud.

Billige spiseborde uden at gå på kompromis med kvaliteten

Selvom vi tilbyder spiseborde til skarpe tilbudspriser, betyder det ikke, at du må gå på kompromis med kvaliteten. Hos IDEmøbler finder du spiseborde fra kendte leverandører, der gennem mange år har produceret spiseborde i godt dansk design, som ikke koster en formue. Og hvem ved, måske er du endda så heldig, at det bord netop nu er på tilbud?

Har du brug for lidt ny inspiration

Det er ikke kun tilbud, vi kan tilbyde i IDEmøbler. Hvis du mangler nye input til indretningen af dit hjem, kan vi også hjælpe dig med den del. Vi har samlet vores bedste indretningstips til spisestuen lige her: Indretning af spisestuen