329Produkter i Tilbud til spisestuen
Sortering

Filtreret efter Nulstil alle
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 329

Spisestuemøbler på tilbud

Når spisestuen skal indrettes, er det først og fremmest spisebordet og spisebordsstolene, der kommer i centrum. Og der er mange forskellige muligheder at vælge imellem, så uanset hvem du er og hvordan du bor, så finder du hos IDEmøbler et spisebordssæt, der passer til dig.

Den klassiske spisestue er i mange hjem blevet erstattet af et køkken-alrum, men det betyder ikke, at spisestuemøblerne er blevet overflødige. Tværtimod tilbringer mange børnefamilier rigtig meget tid i deres køkken-alrum, og derfor stilles der store krav til både indretningen i rummet og møblerne i det. Og hvis du står overfor at skulle opgradere spisestuen, køkken-alrummet eller en mindre spiseplads i køkkenet, kan du glæde dig over, at vi hos IDEmøbler elsker at forkæle vores kunder med gode tilbud.

Stort udvalg af stole og borde til spisestuen eller køkken-alrummet

Hver eneste uge finder du hos os tilbud på et stort udvalg af lækre stole og borde. Så uanset hvordan du foretrækker at indrette dine nye spisestue, kan det gøres til en pris, hvor de fleste kan være med.

Vi har spiseborde med praktiske bordplader, der let kan rengøres for saftevand eller tomatsauce. Vi har lækre plankeborde i massivt træ. Og vi har naturligvis spiseborde i alle tænkelige størrelser, så du uanset størrelsen på spisestuen eller køkken-alrummet kan du finde det helt rigtige bord hos os.

Et spisebord uden stole er der ikke ret meget ved, så vi har naturligvis også altid masser af spisebordsstole på tilbud. Og her finder du endnu flere forskellige modeller at vælge imellem. Det er blot at gå på opdagelse i det store udvalg, så finder du med sikkerhed også lige præcis de stole, der passer hjemme hos dig.