• Gratis levering af senge*

  *Gælder kantstenslevering ved sengekøb over 3.000.- Fragt fratrækkes efter køb

 • 90 nætters ombytningsret

  på et stort udvalg af vores madrasser
 • Prissikkerhed

  Vi tilbyder 30 dages prissikkerhed

 • Book en sengesælger

  Kvalificeret rådgivning af faguddannet personale
 • Danmarks største udvalg

  af senge og madrasser
150Produkter i Tilbud på senge
Sortering

Filtreret efter Nulstil alle
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 150

Altid mange forskellige senge på tilbud

Hos IDEmøbler finder du Danmarks største udvalg af senge, og vi har altid en række gode tilbud på madrasser til dig. Uanset om du er på udkig efter en billig boksmadras til gæsteværelset, eller om du søger den ultimative luksus til soveværelset med en elevationsseng fra en anerkendt producent, så er du kommet til det rette sted.

Hvis du har brug for hjælp til at vælge din nye seng, så står vi klar til at hjælpe dig, hvad enten du foretrækker at besøge en af butikkerne eller om du helst vil købe online og få leveret direkte til døren. Du kan vælge at ringe til en af vores dygtige søvneksperter, som vil sidde klar tila t guide dig igennem dit online køb. Eller du kan booke en aftale med en søvnekspert i dit nærmeste IDEmøbler bolighus.

Billige senge og madrasser i god kvalitet

Når du køber en ny seng, har det stor indflydelse på din søvnkvalitet, at du får valgt den helt rigtige. I IDEmøbler har vi sammensat et bredt sortiment, hvor der er noget for enhver smag - og pengepung. Det skal ikke være en hemmelighed, at det kan være en bekostelig affære at skifte sengen ud, særligt hvis du gerne vil være sikker på at få en seng i høj kvalitet. Men hvis du køber din nye seng hos os, er du sikker på at få en seng i god kvalitet. Også hvis du vælger den prisbillige model.

Vi tilbyder derudover en række forskellige services, så du kan føle dig helt tryg, når du køber din nye seng hos os. Hvis sengens hårdhed alligevel ikke helt passer til dig, tilbyder vi at udskifte sengens kerne inden for 90 dage. Og Køber du seng(e) for over 10.000 kroner, leverer vi gratis hjem til dig. Du kan læse om de forskellige fordele ved at købe din nye seng hos os her: IDEmøbler og senge. Og den gode service gælder selvfølgelig også, når du har benyttet dig af et godt tilbud online.

God søvn er grundlaget for en god dag

Enhver, der har prøvet at stå op om morgenen med ondt i nakke og skuldre efter at have ligget dårligt i sengen om natten, kan skrive under på, at dagen efter en dårlig nat kan være præget af udtalt træthed og hovedpine, hvilket gør dagen tung at komme igennem. Derfor kan vigtigheden af en god seng, der giver den rigtige støtte om komfort, ikke undervurderes. Og så er det jo en fordel, at du kan finde din drømmeseng her - måske endda på tilbud?

Udover at vide meget om senge, madrasser og tilbehør som puder og dyner, så har IDEmøbler indgået et samarbejde med Chris McDonald og organisationen Just Human, der har som mission at hjælpe danskerne med mere og bedre søvn. Det er en vigtig sag, som vi gerne vil være med til at sætte fokus på. For de langsigtede effekter af for lidt eller for dårlig søvn, kan desværre have værre konsekvenser end træthed og uoplagthed. Kunne du tænke dig gode råd til bedre søvn? Læs Chris McDonalds' gode råd her: Chris om den gode søvn. Eller kontakt en af IDEmøblers søvneksperter. Vi vil altid gerne hjælpe dig.