Vælg mellem de gode tilbud på senge

Vælg mellem de gode tilbud til soveværelset:

  61varer
  - Filtreret efter:
  Ingen produkter blev fundet
  Viser 24 af 61
  • Gratis levering af senge*

   *Gælder kantstenslevering ved sengekøb over 3.000.- Fragt fratrækkes efter køb

  • 90 nætters ombytningsret

   på et stort udvalg af vores madrasser
  • Prissikkerhed

   Vi tilbyder 30 dages prissikkerhed

  • Book en sengesælger

   Kvalificeret rådgivning af faguddannet personale
  • Danmarks største udvalg

   af senge og madrasser

  Se de mange gode tilbud til soveværelset

  Soveværelset er for mange mennesker dét rum i hjemmet, som de bruger allermest tid i. Derfor giver det rigtig god mening at indrette netop soveværelset, så det er et rum, du elsker at være i, og hvor du kan få din nødvendige søvn.

  Hos IDEmøbler finder du Danmarks største udvalg af senge. Og hver eneste uge finder du en række modeller, som er på tilbud. Dermed er der rigtig gode mulighed for at få udskiftet din gamle seng eller madras til en helt fornuftig pris. Vælg mellem senge fra kendte mærker som Dunlopillo eller TEMPUR. Eller vælg en seng fra Nocturne, der er garant for rigtig god kvalitet til en super skarp pris.

  Du finder også med jævne mellemrum tilbud på tilbehør som dyner, puder, sengegavle og meget andet. Følg med her på siden og slå til, når varerne er på tilbud.

  Få gode råd til at indrette soveværelset

  At indrette soveværelset med møbler og tilbehør på tilbud er sund fornuft. Har du brug for inspiration til, hvordan du skaber de mest afslappende rammer i soveværelset? Eller har du brug for lidt hjælp til at vælge den rigtige seng netop for dig? Udover de gode tilbud står vi i IDEmøbler altid klar med gode råd og vejledning. Få inspiration til indretningen af dit nye soveværelset her: Inspiration til soveværelset. Eller få gode råd til at vælge den helt rigtige seng eller madras af vores dygtige søvneksperter. Du kan booke en aftale med os her: Book en søvnekspert.