34varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 34
 • Gratis levering

  ved sengekøb over 10.000.- Fragt fratrækkes efter køb
 • 90 nætters ombytningsret

  på et stort udvalg af vores madrasser
 • Findes ikke billigere

  Vi matcher alle priser og tilbyder gratis finansiering
 • Book en søvnekspert

  Kvalificeret rådgivning af faguddannet personale
 • Danmarks største udvalg

  af senge og madrasser

Se de mange gode tilbud til soveværelset

Soveværelset er for mange mennesker dét rum i hjemmet, som de bruger allermest tid i. Derfor giver det rigtig god mening at indrette netop soveværelset, så det er et rum, du elsker at være i, og hvor du kan få din nødvendige søvn.

Hos IDEmøbler finder du Danmarks største udvalg af senge. Og hver eneste uge finder du en række modeller, som er på tilbud. Dermed er der rigtig gode mulighed for at få udskiftet din gamle seng eller madras til en helt fornuftig pris. Vælg mellem senge fra kendte mærker som Dunlopillo eller TEMPUR. Eller vælg en seng fra Nocturne, der er garant for rigtig god kvalitet til en super skarp pris.

Du finder også med jævne mellemrum tilbud på tilbehør som dyner, puder, sengegavle og meget andet. Følg med her på siden og slå til, når varerne er på tilbud.

Få gode råd til at indrette soveværelset

At indrette soveværelset med møbler og tilbehør på tilbud er sund fornuft. Har du brug for inspiration til, hvordan du skaber de mest afslappende rammer i soveværelset? Eller har du brug for lidt hjælp til at vælge den rigtige seng netop for dig? Udover de gode tilbud står vi i IDEmøbler altid klar med gode råd og vejledning. Få inspiration til indretningen af dit nye soveværelset her: Inspiration til soveværelset. Eller få gode råd til at vælge den helt rigtige seng eller madras af vores dygtige søvneksperter. Du kan booke en aftale med os her: Book en søvnekspert.