Vælg mellem de gode tilbud til haven

584varer
- Filtreret efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 584

Kæmpe udvalg af havemøbler på tilbud

Når foråret og sommeren står for døren, får de fleste danskere travlt med at komme ud for at nyde solen og varmen. Og hos mange sætter det også gang i en drøm om at få piftet haven eller altanen op med nye møbler og tilbehør. Hos IDEmøbler finder du altid masser af lækre havemøbler til skarpe tilbudspriser, så du kan indrette terrassen eller altanen, som du drømmer om.

Vi har alt fra komfortable og luksuriøse loungehavemøbler, der passer perfekt til en stor terrasse eller have, til enkle og lette cafémøbler, der lige kan være på altanen. Ofte vil du også være heldig at kunne finde parasoller og andet tilbehør til haven til en rigtige fornuftig pris.

Havestole og haveborde på tilbud hver uge

Det traditionelle havemøbelsæt er stadig populært blandt danskerne, og det er et helt uundværligt element, når haven skal danne ramme om grillhygge med venner og familie. Hvilket sæt, der passer bedst hjemme i din have, afhænger fuldt ud af din smag og din haves indretning. Vi har havemøbler i mange forskellige materialer, farver og stilarter. Så der er rigeligt at vælge imellem, uanset hvad du foretrækker.

Hver eneste uge, vil du finde havemøblesæt på tilbud. Her har vi allerede sammensat bord og stole, så du kan bestille hele havesættet samlet. Kunne du godt tænke dig selv at sammensætte dit havemøbelsæt, finder du ogs et stort udvalg af haveborde og havestole på tilbud, så du kan købe delene enkeltvis.

Her på siden finder du som nævnt de havemøbler, der er på tilbud netop nu. Er dine drømme-havemøbler ikke på tilbud lige i øjeblikket? Klik på linket her og se hele udvalget af havemøbler og tilbehør til haven: Havemøbler. Der er endnu flere muligheder at vælge imellem.

Få inspiration til indretningen af haven eller altanen

Hos IDEmøbler følger vi med i de nyeste tendenser indenfor design og indretning - også når det kommer til haven. Vi deler gerne ud af vores tips og tricks, så du kan indrette et uderum, som du får lyst til at opholde dig i hele sommeren - hvis altså vejret tillader det. Læs mere her: Inspiration til haven