Vælg mellem de gode tilbud til stuen:

197varer
- Filtreret efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 197

De bedste sofa tilbud netop nu

Hos IDEmøbler finder du altid et stort udvalg af sofaer på tilbud. Vi har samlet alle tilbuddene her på siden, så du let kan danne dig et overblik. Hver eneste uge kan du vælge mellem mange forskellige modeller, der passer til ethvert hjem. Uanset om I er en stor familie, som skal bruge en stor og rummelig hjørnesofa; eller om du skal bruge en lille 2 personers sofa til en din lille stue, så finder du det hos IDEmøbler.

Sofaen er det naturlige samlingspunkt for både familie og venner til alt fra fodboldfinaler til rolige kaffepauser. Samtidig er det også vidunderligt at kunne slænge sig i sofaen helt alene, mens yndlingsserien kører over skærmen - måske med familiens hund eller kat i fodenden? Mange børnefamilier vil sikker også kunne nikke genkendende til, at sofaen indimellem omdannes til både ridderborg og hoppepude - selvom forældrene forsøger at forklare poderne noget andet. Der stilles med andre ord mange forskellige krav til en sofa, og derfor er det vigtigt at vælge en sofa i god kvalitet, der forbliver flot og solid år efter år. Og det finder du hos IDEmøbler. For selvom vi altid står klar med gode tilbud på sofaer, betyder det langt fra, at vi går på kompromis med kvaliteten. Derfor kan du trygt købe dine nye sofa hos os.

Altid flere end 100 forskellige sofaer at vælge imellem

På ide.dk finder du altid flere end 100 forskellige sofaer, der passer til enhver stue. Så hvis ikke du lige fandt den helt rigtige sofa her på siden, kan du gå på oplevelse i hele det store sofaudvalg, hvor du finder både de klassiske sofasæt, flydersofaen og modulsofaer, du kan sammensætte på forskellige måder. Du finder hele sortimentet her: Alle sofaer