Vælg mellem de gode tilbud til stuen:

92varer
- Filtreret efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 92

Masser af sofaborde på tilbud hver uge

Hos IDEmøbler giver vi dig mulighed for at friske stuen lidt op, uden det behøver koster en formue. Hos os finder du hver eneste uge masser af sofaborde på tilbud. Så uanset din smag og indretning, finder du helt sikkert et sofabord, der skal være centrum for sofahyggen hjemme hos dig.

Sofaborde findes i en række forskellige materialer og i mange størrelser. Vælg eksempelvis mellem et solidt sofabord i massive planker eller den praktiske løsning med et sofabord med laminatbordplade. Eller hvad med et bord med marmorbordplade? Det er netop nu noget af det allermest trendy indenfor boligindretning. Hos IDEmøbler følger vi med i de tendenser, der rører på sig indenfor boligindretning og design. Derfor finder du hos os sofaborde i klassisk og tidløs stil, samtidig med at vi også favner de allernyeste trends netop nu.

Fandt du ikke helt det sofabord, du drømte om?

Så er der heldigvis endnu flere forskellige sofaborde at kigge igennem her: Se alle sofaborde. Her finder du endnu flere flotte varianter i alle tænkelige farver og faconer. Vi bringer jævnligt nye sofaborde ind i sortimentet, så følg med i udvalget og slå til når din favorit lander på hjemmesiden - og måske endda er på tilbud.