Vælg mellem de gode tilbud til stuen:

357varer
- Filtreret efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 357

Stort udvalg af lækre stuemøbler på tilbud

Drømmer du om at opfriske stuen med nye møbler til super fornuftige priser? Så er du kommet til det helt rigtige sted.Her finder du alt fra de bedste tilbud på sofaer netop nu til puffer, tv-møbler og sofaborde til knivskarpe priser. Hos IDEmøbler finder du møbler i ethvert prisleje, så alle kan være med. Hvad enten du drømmer om en stor luksuriøs hjørnesofa i den blødeste læder, eller om du søger et lille hjørnebord til at stille en lampe på, kan vi hjælpe dig med at finde det helt rigtige.

Stuen er sikkert ét af de rum i hjemmet, hvor du tilbringer allermest tid. Her er der plads til at smække benene op efter en lang dag. Hele familien kan samles til film-hygge. Eller du kan synke ned i din favorit lænestol med en god bog eller avisen. Her på siden finder du altid et stort udvalg af komfortable lænestole eller rummelige sofaer, som passer ind i indretningen hjemme hos netop dig.

Tilbud til stuen - hver eneste uge

Hos IDEmøbler synes vi, at alle skal have mulighed for at købe lækre møbler i god kvalitet til rigtig fornuftige priser. Derfor finder du altid skarpe priser på eksempelvis sofaer, lænestole eller sofaborde. Gå på opdagelse i det store udvalg af billige møbler til stuen her på siden og vælg dine favoritter.

Du kan også tage et kig på vores tilbudsavis, hvis du savner inspiration til dine møbelindkøb. Her finder du ugens bedste tilbud på stuens møbler. Hvis du ikke har fået tilbudsavisen hjem i din postkasse, kan du altid finde den nyeste udgave lige her: IDEmøblers tilbudsavis.

Hos IDEmøbler elsker vi boligindretning, og vi vil meget gerne dele vores bedste tips og de nyeste tendenser med dig. Gå på opdagelse i vores inspirationsunivers, hvor du flere gange om måneden kan læse nye spændende artikler om indretning og trends. Du finder inspiration til indretningen af din dagligstue her: Inspiration til stuen