Shop efter kategori

I IDEmøbler elsker vi gode tilbud – og har nye hver uge! Vi synes nemlig, at alle fortjener at kunne gøre sine boligdrømme til virkelighed. Så uanset om du mangler møbler til stuen, haven eller måske bare en ny lampe – så har vi altid et godt tilbud til dig lige her!

Tilbud til stuen

Tilbud på sofaer

Tilbud på sofaborde

Tilbud på lænestole

Tilbud til spisestuen

Tilbud på spisebordsstole

Tilbud på spiseborde

Tilbud på skænke & vitriner

Tilbud til soveværelset

Tilbud på senge

Tilbud på sovesofaer

Tilbud på tilbehør

Tilbud på boligtilbehør

Tilbud på lamper

Tilbud på tæpper

Tilbud på puder og plaider

Tag et kig på vores tilbud og gør en ekstra god handel

Her hos IDEmøbler har vi altid nogle ekstra gode tilbud. Uanset, om du står og mangler nye møbler til din dagligstue, spisestue, til soveværelset eller måske til haven, vil du altid kunne finde det hos os. Til vores møbel udsalg finder du altid et godt tilbud på opbevaringsmøbler, børnesenge og sofaer til spiseborde og elevationssenge.

Skal du flytte hjemmefra, udskifte stuens møbler eller måske investere i nogle lækre og komfortable møbler til haven, så er det altså en rigtig god idé at kigge her på siden. Uanset hvilke rum i boligen der står foran en opgradering, så finder du alt i møbler og boligtilbehør hos os. Vi har nye tilbud hver eneste uge, så følg med og slå til, når dine møbel-favoritter er på tilbud.

Læs IDEmøblers tilbudsavis online

Hvis du ikke får leveret vores inspirerende tilbudsavis direkte i din postkasse, kan du altid finde den online. Hver uge finder du nye møbler, lamper eller senge på tilbud, så anset hvilken stil, du drømmer om, finder du lige præcis dét møbel eller det tilbehør, der sætter prikken over i'et i dit hjem.

Tilbudsavisen opdateres hver eneste uge, og du kan læse den seneste nye version af tilbudsavisen lige her: Tilbudsavis

Gode tilbud og god kvalitet

Her hos IDEmøbler går vi op i kvalitet. Det er vigtigt for os, at vores varer er af god kvalitet og lever op til jeres forventning. Varerne skal kunne modstå dagligdagens slid og være i en kvalitet der tåler at blive brugt. Det gælder naturligvis også for de varer, du finder på tilbud. Når du handler hos IDEmøbler kan du altid være sikker på at gøre en god handel, for vi garanterer, at vores priser er konkurrencedygtige i forhold til kvaliteten.

Klik dig ind på den kategori, du ønsker at shoppe i, og se vores aktuelle tilbud på lige netop det, du står og mangler. Og hvorfor ikke forkæle dig selv og købe noget, du virkelig ønsker dig eller noget, der gør din hverdag bedre? Måske det er nu, du skal investere i nye spisebordsstole med sæde af skønt, blødt læder, der ikke bare er fantastiske at sidde på, men også nemme at rengøre og vedligeholde? Eller måske det er tid til et ekstra stort garderobeskab, så du får godt med plads til dit tøj og samtidig noget nyt og pænt at se på? Eller hvad med en smuk, ny lampe over spisebordet? Mulighederne er mange, og det kan være svært at vælge.

Med vores gode tilbud bliver det måske slet ikke nødvendigt at vælge. Du finder alle nedsatte varer i vores tilbudskategorier her på siden.