25-50%

på alt* til

spisestuen

25-50%

på alle*

sofaer

25-50%

på alle*

lænestole

25-50%

på alle*

sofaborde

25-50%

på alle*

puffer

25-50%

på alle*

reoler

20-40%

på alle*
senge fra

Wonderland

20-40%

på alle*

senge fra

Dunlopillo

20-40%

på alle*

senge fra

Tempur

20%

på alle*

lamper

20%

på alle*

vaser

20%

på alle*

puder

20%

på alle*

plaider

20%

på alle*

lysestager

20%

på alle*

tæpper

*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer eller Fast Lav Pris

Populære tilbud lige nu

Vi har altid gode tilbud til dig

Vi gør vores bedste for hele tiden at have stærke priser på kvalitetsmøbler. Vi vil selvfølgelig også gerne forkæle dig med gode tilbud. Tjek vores aktuelle tilbud ud herunder.

Tilbud til stuen

Tilbud til spisestuen

Tilbud til soveværelset

Tilbud til haven

Tilbud på boligtilbehør

Tilbud til børneværelset

Tilbud på lamper

Tilbudsavisen

Tag et kig i vores møbel outlet, og gør en ekstra god handel

Her hos IDEmøbler har vi altid nogle ekstra gode tilbud. Uanset, om du står og mangler nye møbler til din dagligstue, spisestue, til soveværelset eller måske til haven, vil du altid kunne finde det hos os. Til vores møbel udsalg finder du altid et godt tilbud på opbevaringsmøbler, børnesenge og sofaer til spiseborde og elevationssenge.

Det kan også være vores FAST LAV PRIS koncept er interessant for dig. Skal du flytte hjemmefra, udskifte stuens møbler eller måske investere i nogle lækre og komfortable møbler til haven, så er det altså en rigtig god idé at kigge her på siden. Skal du bruge en ekstra opredning i sommerhuset, eller måske hjemme på børneværelset, så har vi f.eks. funktionelle foldemadrasser i flere farver, også til en fast lav pris. Til stuen finder du bl.a. en super lækker og komfortabel hjørnesofa, Ohio, til fast lav pris. Skal junior have nyt værelse, finder du her tilbud til børn. I vores møbel outlet kan du spare mange penge på udvalgte varer. Her finder du nemlig de stærkeste tilbud uden, at der er sparet på kvaliteten og service. Gå ikke glip af disse fantastiske tilbud på hundredevis af varer. Du finder også vores aktuelle tilbud og vores weekend tilbud lige her på siden. IDEmøbler gør det muligt for dig at få kvalitetsmøbler til en pris, hvor alle kan være med.

Gode tilbud og god kvalitet i vores møbel outlet

Her hos IDEmøbler går vi op i kvalitet. Det er vigtigt for os, at vores varer er af god kvalitet og lever op til jeres forventning. Varerne skal kunne modstå dagligdagens slid og være i en kvalitet der tåler at blive brugt. Det gælder naturligvis også for de varer, du finder i vores møbel outlet. Når du handler i vores møbel outlet kan du altid være sikker på at gøre en god handel, for vi garanterer, at vores priser er konkurrencedygtige i forhold til kvaliteten.

Klik dig ind på den kategori, du ønsker at shoppe i, og se vores aktuelle tilbud på lige netop det, du står og mangler. Og hvorfor ikke forkæle dig selv og købe noget, du virkelig ønsker dig eller noget, der gør din hverdag bedre? Måske det er nu, du skal investere i nye spisebordsstole med sæde af skønt, blødt læder, der ikke bare er fantastiske at sidde på, men også nemme at rengøre og vedligeholde? Eller måske det er tid til et ekstra stort garderobeskab, så du får godt med plads til dit tøj og samtidig noget nyt og pænt at se på? Eller hvad med en smuk, ny lampe over spisebordet? Mulighederne er mange, og det kan være svært at vælge. Med vores gode tilbud i vores møbel outlet bliver det måske slet ikke nødvendigt at vælge. Du finder alle nedsatte varer i vores møbel outlet, her på siden.