Dining together

Godt design er funktionelt, smukt og let at sætte sit personlige præg på. ”Together” er et dining koncept, der er designet af tegnestuen 365° NORTH og som fås i IDEmøbler.

Together fås med bordplade i laminat eller linoleum og i flere forskellige farver. Til bordpladen kan der vælges mellem to forskellige typer ben – AIR eller GATE – som giver hele 272 kombinationsmuligheder.


Viser 2 af 2 produkter
Air 205x100

6.973,50
Før 9.298,- SPAR 2.324,50

Bestillingsvare ?

Gate 205x100

6.374,25
Før 8.499,- SPAR 2.124,75

Forventet på lager i uge 14 ?


Together bordet er elegant dansk design der samler familien

Spisebordet Together er smukt dansk design fra det århusianske designbureau 365° NORTH. De elegante ben giver et let og luftigt look under den solide bordplade, og bordet fremstår som et meget moderne spisebord. Her er lagt op til at hele familien kan sidde og hygge sig om aftenen, mens I spiser aftensmaden. Ryd tallerknerne af bordet og server desserten med den nybryggede kaffe til gæsterne, mens I tager en omgang Trivial Pursuit og nyder en lang og hyggelig aften. Bordpladen fås i flere længder: 160 cm, 205 cm og 240 cm, der hver især fås i to bredder. Du kan vælge den smallere bredde på 90 cm, hvis familiens medlemmer vil være tættere på hinanden under måltiderne, eller den brede størrelse på 100 cm, hvis du vil have ekstra plads til fade og tallerkner. Køb også de smarte tillægsplader, som passer til, så du kan udvide bordet, når du får gæster. For et andet look, kan du også få et rundt Together spisebord som er 120 cm i diameter. Der er lagt vægt på gode materialer i høj kvalitet, og mange muligheder for at tilpasse farver og materialer til resten af møblementet i din spisestue. Bordpladerne fås i laminat eller linoleum, og du kan vælge farver som Silk Grey Laminat, Granit Grey Lamina, Sort linoleum, Coffee Linoleum og Mushroom Linoleum. De kan alle kombineres med ben i hvidolieret ask eller sortbedjset ask. Et Together spisebord er en et godt og moderne spisebord i ægte dansk design, som er produceret i Europa, så du er helt sikker på høj kvalitet. Det er let at købe i et af Idemøblers varehuse eller her i webshoppen.

IDEmøbler har faste lave priser på Together spisebordet

Mangler du et nyt spisebord, er der mange gode grunde til at vælge Together spisebordet. Den udsøgte kvalitet og de mange kombinationsmuligheder gør dette smarte bord til husets naturlige samlingspunkt. Her kan du sidde med din bærbare computer om aftenen, eller hjælpe børnene med lektierne om eftermiddagen – der er god plads til jer alle sammen. Du kan trygt købe det smukke spisebord her på vores hjemmeside, da vi hos Idemøbler altid har faste lave priser og billig levering, så du får en meget høj kvalitet i forhold til pengene. Vælg det klassiske look med sorte ben og sortbejdset ask, hvis du elsker mørk elegance, eller sammen Mushroom Linoleum med ben i hvidolieret ask, hvis dit hus skal være så lyst og luftigt som muligt. Together spisebordet er således et godt valg lige meget hvilket look, som du vil have i din spisestue. Det er skabt til at sættes sammen med de moderne Actura spisestole, som også er designet af 365° NORTH, men det passer også til mange andre stole. Har du spørgsmål omkring dit Together spisebord, kan du kontakte vores kundeservice på webshop@ide.dk. Vi kan hjælpe dig med valg af materialer eller farver, eller svare på spørgsmål omkring levering, eller andet som du er i tvivl om. Du vil aldrig fortryde et Together bord, som vil være familiens samlingspunkt de næste mange år.