33Produkter i Tillægsplader
Sortering

Filtreret efter Nulstil alle
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 33

Tillægsplader giver plads til flere omkring bordet

Tillægsplader til spisebordet vil kunne give familien den ekstra plads, som der er brug for, uden at spisebordet vil fylde hele rummet til dagligt. Er din familie vokset, eller kan du bare godt lide at være omgivet af gode venner, familie og naboer, så er det måske ved at være tid til et større spisebord. Men bare rolig, det er ikke nødvendigt at købe et helt nyt bord. Hos IDEmøbler kan du finde tillægsplader, som passer til mange af de spiseborde, du finder her hos os. Når du vælger at udvide dit spisebord, har du rigtig mange muligheder for at variere bordets længde. Den største fordel ved at bruge tillægsplader er, at du selv bestemmer hvornår bordet skal være slået ud i sin fulde længde. Er du glad for masser af gulvplads i dagligdagen, er det rart ikke at have et spisebord til ti personer stående, hvis der normalt kun er fem personer i familien. Du udvider bordet efter behov og nyder at du har plads til alle når der skal være fest. Køber du dit nye spisebord i IDEmøbler, kan du til mange af vores spisestueserier også tilkøbe en eller flere tillægsplader. Så du kan roligt vælge et bord til spisestuen.

Hos IDEmøbler finder du altid at bredt udvalg, af rigtig flotte serier af spisestuemøbler og altid i mange forskellige materialer. Der er helt sikkert noget for enhver smag. Du kan mixe og matche, som du har lyst og temperament til. Flere af vores serier findes med forskellige ben og bordplader, så hvorfor ikke vove pelsen og købe et spisebord i eg, med sortlakeret stålben. Dette er et smukt bord til festlige lejligheder og der kan let suppleres med sorte plader i hver ende. Det giver en flot kontrast til det stilrene bord og kan skabe noget dynamik i rummet.

Køb dine nye tillægsplader hos IDEmøbler i dag

På IDEmøblers hjemmeside, kan du nemt finde inspiration til hvordan du udvider dit gamle spisebord med nye tillægsplader, og du finder altid et bredt udvalg af flot tilbehør til spisestuen. Hos os kan du helt sikkert finde det, som du leder efter til spisestuen. Du kan købe tillægsplader i forskellige materialer såsom massiv eg, finer, naturtræ. Smukt design og klassiske farver som sort og grå er også at finde blandt udvalget.

Skal du have en helt ny spisestue, kan du her på IDEmøblers hjemmeside nemt finde inspiration til, hvordan den skal se ud og hvordan du nemt gør plads til hele familien og alle jeres gæster. Hvad enten du skal have helt nye spisestuemøbler eller bare vil supplere til dem du har, finder du både elegante, moderne, klassiske og trendy spisestueborde og et stor udvalg af tillægsplader, som passer til spisebordene. Handler du på vores webshop, finder du altid et bredt udvalg til en fast lav pris. Hvis du ønsker at få dine møbler leveret, hjælper vi jer selvfølgelig med det, til en lav fragtpris. Når du handler hos IDEmøbler, har du som regel 30 dages retur- og bytteret.