68varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 68

Spisebordsstole i forskellige stilarter og materialer

Vil du sidde godt, men er du også ude efter spisebordsstole, som klæder dit hjem og dit spisebord? Hos IDEmøbler går vi hverken på kompromis med komforten eller æstetikken. Det er vigtigt at sidde godt mens man spiser. Skal du nyde en 3 retters menu, går det naturligvis ikke, at du er træt af at sidde efter forretten. Hos IDEmøbler har vi et stort udvalg i spisebordsstole og barstole, så du kan finde præcis den stol du sidder bedst i, og som passer ind i din bolig.

IDEmøbler har stole i mange forskellige materialer, for at der altid er stole der passer til din personlige smag. Måske kan du lide den romantiske stil, eller den mere minimalistiske stil, eller måske vil du bare gerne have dine spisebordsstole helt stilrene, uanset hvad har IDEmøbler taget højde for den personlige smag. Derfor finder du både farverige stole i butikken, samt spisebordsstole i læder og i træ. Komforten er altid i fokus ved spisebordsstole fra IDEmøbler, så du, din familie og dine gæster kan sidde godt. Samtidig ønsker vi, at vores stole skal sætte prikken over i’et i dit hjem. Der er derfor et bredt udvalg af mange forskellige spisebordsstole hos IDEmøbler. Med mange af stolene har du muligheden for at stable dem, så de fylder mindre, når du ikke bruger dem.

Vi hjælper gerne med at vælge de rigtige spisestuestole

Det kan være en stor beslutning, når der skal købes nye møbler til hjemmet. Det gælder naturligvis også, hvis det er spisebordsstolene, der skal udskiftes. Vores erfaring er dog, at det som udgangspunkt er disse tre ting, du med fordel kan overveje, inden du investerer i nye stole:

1: Passer stolen til spisebordet? Det måske allervigtigste. Det er ærgerligt at vælge for høje eller for lave stole til bordet. Så et godt råd er at måle de stole, du allerede har, og tage udgangspunkt i målene her, når du skal købe nye stole. Så kan du hurtigt vurdere, hvilken siddehøjde der passer - og om eventuelle armlæn kan gå under bordpladen.

2: Tænk over materialevalget. Nogle materialer er lettere at vedligeholde end andre. Så overvej på forhånd, hvor meget møbelpleje, du har mod på at kaste dig ud i. Generelt er ubehandlet træ og lyst stof nogle af de materialer, der kræver mest vedligeholdelse og omhyggelig rengøring. Nogle mennesker eler at gå og pusle om den slags, mens andre foretrækker et lidt mindre krævende materialer som plast, metal eller malet træ.

3: Hvor stort er rummet? I et lille køkken giver det sig selv, at store mørke stole hurtigt kan komme til at virke voldsomme. Omvendt kan spinkle stole i lyse farver komme til at syne lidt for små i en rummelig spisestue eller et stort køkken-alrum. også her er det en god idé at sammenligne dine nuværende stole med dem du ønsker at købe. Husk at farver har stor betydning for, hvor meget spisebordsstolene ser ud til at fylde. Generelt "fylder" mørke farver mere end de lysere farver.

Du er naturligvis også meget velkommen til at besøge en af vores mange butikker rundt om i landet, hvor vi altid er klar til at hjælpe dig. Prøv de forskellige stole i vores butikker, så kan du vælge lige præcis de spisebordsstole du sidder bedst i, dem der ser bedst ud og dem som passer bedst ind i dit hjem. Vi hjælper gerne hvis du har spørgsmål, og sørger for at du kommer hjem med de helt perfekte stole.