Siddepuder

16varer
- Filtreret efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 16 af 16

Skal dine stole og bænke forkæles med siddehynder fra IDEmøbler?

Alle vores siddehynder er på oversiden lavet af 100 % uld, som garanterer, at du ikke bliver kold bagi. På undersiden har de et skridsikkert lag, som garanterer at hynden ikke kører rundt på underlaget. Vi kører med en fast lav pris og priserne på vores siddehynder er yderst rimelige, så alle kan være med. Tænk på at hynderne kan bruges indenfor, på alle former for siddepladser. Når det så bliver sommer, hiver du bare hynderne med udenfor og bruger dem enten direkte på terrassen til ungerne eller i havemøblerne som altid kan opgraderes med en hynde.

På arbejdspladsen eller studiestedet har man også tit brug for at sidde lidt mere behageligt. Køb et ordentligt læs siddehynder hos IDEmøbler, og I skal aldrig mere gå ned på siddekomfort.

Det er dejligt nemt at handle på vores hjemmeside. Det er bare at lægge varerne i indkøbsvognen og så vente på, at de bliver leveret. Husk, vi kører med en billig fragt, så du skal ikke bekymre dig om, om leveringen kommer til at slå bunden ud af økonomien. Det kan ikke være nemmere.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at komme ud i vores varehus og snuse og shoppe, men er det for stor en mundfuld i et travlt program, så kan du jo heldigvis handle hjemme fra din sofa – helt uden stress og jag. Herlige moderne tider – bare kom an. IDEmøbler er mere end klar.

Se de fine og praktiske siddehynder hos IDEmøbler

Hvor tit har du ikke siddet på en stol eller bænk og tænkt, at det da ville have været vældig rart med lidt polstring? Det kan have været ude eller hjemme, inde eller ude. Der skal sådan set ikke så meget til. Bare et relativt tyndt underlag kan gøre hele forskellen, hvis man skal sidde det samme sted i længere tid. Uanset hvor flot, autentisk og rå en siddeplads fremstår, så er det altså rarest med en lille hynde, som polstrer der, hvor du rammer underlaget. Det kan være en kølig bænk i marmor eller metal eller en antik stol, som nok er smuk og emmer af historie og patina – men hvad hjælper det, hvis du dårligt kan sidde på den på grund af et ubekvemt underlag?

Der findes mange forskellige siddehynder på markedet, nogle meget spraglede, andre meget tykke og rustikke, men dybest set skal de jo kunne det samme: gøre en siddeplads mere behagelig. I nogle tilfælde behøver disse siddehynder ikke at tage fokus fra møblet, men kan alligevel udføre sin funktion. Sådanne siddehynder finder du hos IDEmøbler. Vi har et spændende udvalg med hynder til forskellige funktioner, der er både lune, behagelige og diskrete hynder. De mange cirkulære hynder fås alle i en diameter på 35 cm, som passer til langt de fleste siddepladser. Du kan vælge imellem flere forskellige farver har i vores webshop, så du kan få en farve, som passer til resten af dit møblement. Se også IDEmøblers sortiment af spisebordsstole.