Plankeborde i massiv eg

Drømmer du om at udskifte dit nuværende spisebord med et lækkert plankebord i massivs træ? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos IDEmøbler finder du et stort udvalg af flotte plankeborde i forskellige størrelser og forskellige designs. Gennem de seneste år er plankebordene blevet mere og mere populære i de danske spisestuer og køkken-alrum. Det naturlige udtryk og enkeltheden betyder, at plankebordene passer godt ind i den nordiske stil, som præger mange danske hjem. Også plankebordenes holdbarhed og kvalitet bidrager til deres popularitet.

Når man vælger møbler i massivt træ, vil de med tiden få patina og forskellige brugsspor. Det er med til at give hvert enkelt bord et helt unikt udseende. Hvis du gerne vil sikre dig, at dit plankebord forbliver flot år efter år, er det en god idé at sætte sig lidt ind i, hvordan du bedst muligt vedligeholder og plejer materialet.

Timber plankeborde med mange forskellige muligheder

Hos IDEmøbler finder du serien "Timber", hvor du mere eller mindre selv kan sammensætte det bord, du drømmer om. Du kan eksempelvis vælge mellem bordplader i forskellige tykkelser og længder. Du kan ligeledes vælge, om bordpladen skal være sammensat af en eller to planker, ligesom du kan vælge mellem flere forskellige typer af finish og udformning. Er du til det stringente look, kan du vælge et bord med en lige bordplade, kan du godt lide det bløde og naturlige look, findes plankebordene også med organisk kant, der respekterer plankens naturlige udformning.

Også når det kommer til bordben og stel, har du flere forskellige valgmuligheder. De traditionelle træben vil bidrage til at skabe det naturlige look, som også plankebordet vil bibringe. Vil du gerne bryde dette lidt, kan du med fordel vælge et sort metalstel, som skaber en fin kontrast til bordpladen.

Du kan læse mere om de forskellige muligheder her: Timber prisliste, eller du kan besøge et af vores bolighuse, hvor vores faguddannede personale står klar til at rådgive dig.