Luk foråret ind

Der findes ikke noget bedre, end at gå fra vinterens mørke og kulde til forårets lys og varme! Det gælder også boligen – og vi glæder os til at give den et let forårslook og byde de nye tendenser velkommen.


Forårsnyhederne til spisestuen byder på spændende designs, glade farver, rustikke materialer og borde med plads til alle. Selvom det enkle look og basis-farver som grå, beige og sort stadig storhitter i hjemmet, er det nemt at skabe forårsstemning med boligtilbehør i sæsonens nuancer, en ny lampe over spisebordet eller måske et sæt stole, der kan give et frisk pust til det gamle bord. 

Enkelt design, egetræ og design af 365 Nord

Et design, der med garanti vil pynte i din spisestue og en komfort, der sikrer, at du og dine gæster sidder som en drøm ved bordet. Vi er glade for at introducere Siko – en skøn og enkel stol i eg og læder, designet af 365 Nord. 

Det praktiske bord til børnefamilien

Skal der være plads til fedtede børnefingre, modellervoks og spildt mælk? Og er du mest til møbler, der stort set vedligeholder sig selv? Så kig efter et bord med laminatoverflade. Det er et slidstærkt materiale, der er nemt at rengøre og kræver minimal vedligeholdelse.


Og så klæder det et minimalistisk, nordisk design og spiller godt sammen med egetræ, ask og andre skandinaviske træsorter. Udvalgte borde fås med laminat i et hav af forskellige farver – for eksempel Arc, Soft, Unfold og Curve. 

De mest populære møbler til spisestuen

Forkæl din spisestue med smukke stole

Nixon vil med sit enkle og luftige udtryk passe godt i fleste hjem. Stolen er fremstillet i basisfarverne grå og sort, og den robuste plastskal gør den til et praktisk og stilfuldt valg til spisestuen. 


Med Nixon stolen om spisebordet kan du roligt slappe af hen over en god lang middag - den bløde hynde gør stolen topbehagelig at sidde i.


Plankeborde

Bryd den kølige, minimalistiske stil med et flot plankebord. I IDEmøbler finder du flere forskellige modeller – True, der er designet af Says Who, Oakville SM106 fra Skovby og serien Timber fra Kristensen og Kristensen.

Udover den fine kvalitet og det topmoderne, rå look, er det fede ved Timber, at man helt selv kan designe sit bord. Længde, tykkelse, kanter, overflade og ben - der er uendelige muligheder for at skræddersy det, præcis som man drømmer om. 

Kom ud i butikken og oplev de nye plankeborde eller smugkig på ide.dk lige her.


Se hele udvalget af møbler til spisestuen

Opbevaring