Spisestuen er omdrejningspunktet for vores familie og for vores gæster. Der skal være plads til at nyde et godt måltid mad, til gode samtaler og til at hænge over et glas rødvin. Uanset om du bor stort eller småt, så har vi møbler, der kan passe til netop dine behov. Skab en spisestue, der imponerer - tag et kig på vores udvalg af spiseborde, spisebordsstole, skænke, vitrineskabe og meget mere.

Mest populære netop nu

Se alle

spiseborde

Se alle

spisebordsstole

Se alle

skænke

Se alle

vitriner

Se alle

skamler

Se alle

siddepuder

Se alle

spisebordssæt

Se alle

tillægsplader

Inspiration til spisestuen

Se alle

plankeborde

Vores leverandør

Skovby

Nyheder til spisestuen

Gode råd om

træmøbler

Gode råd om

stål- og aluminiummøbler

Spisestuen er familiens omdrejningspunkt

Ikke alle er så heldige at have et rum dedikeret til spisning. Ofte er stuen eller køkkenet indrettet med en spisekrog, hvor hele familien kan sidde og nyde aftensmaden. Er du så heldig at sidde inde med et rum, der er oplagt at bruge som spisestue, så er du en af de heldige. Her kan der laves lektier, spises, tegnes og meget mere. Efter en travl dag på arbejdet og børnene er udmattede efter en hel eftermiddag i fritidsordningen, vil man bare gerne sidde i ro og mag omkring et bord. Dette gælder både til eftermiddagskaffen, men især også til aftensmaden. Her bliver der fortalt om dagens begivenheder, og den mindste kan fortælle om, hvilke bogstaver der har været dagens tema i klassen. Spisestuen kan være et omdrejningspunkt for hele familien.

Masser af bordplads og behagelige stole er det, som dette rum skal indeholde, for at kunne imødekomme familiens travle hverdag. Der er nogle standardkrav til, hvad spisestuen skal indeholde. Spisebord og spisebordstole kan man ikke komme uden om. Store familier kræver mange stole og et stort bord. Har du ikke pladsen til at have et tolvmandsbord til at stå fremme alle ugens dage, kan du med fordel købe et spisebord med tillægsplader. Så kan du hurtigt forlænge bordpladsen, når der skal fejres fødselsdag for hele familien. Det sparer både plads til hverdag og giver mulighed for store fester. Hvad der ellers skal være i spisestuen er der ingen grænser for. Skænke, lænestole og malerier er nogle af de mere oplagte valg. Vælg en skænk i en matchende træsort, for at skabe et sammenhængende rum. Er du i dit kreative hjørne og har lyst til at skabe et nytænkende rum, så giv dig i kast med at sammensætte et reolsystem til endevæggen. Mangler du i stedet plads til opbevaring af glas og service, vil et vitrineskab være en god investering. Denne type skab giver dig overblikket over det fine porcelæn, hvilket er mindst lige så dekorativt, som et maleri. Hvis der er en ting, som kan skabe originalitet, så er det skamler. Ikke skamler til lænestolen, men i stedet den rygløse siddeplads til spisebordet. Taburetter, som de også kaldes, er gode til kroppens positur, og så skaber de et anderledes udtryk til spisebordet. Idet skamlerne er rygløse, inviterer det ikke til afslapning. I stedet holder skamlen dig ret og vågen, hvilket holder energien oppe og inspirerer til kreativitet.

Spisestuen – et rum med mange funktioner

Nok skal spisestuen primært bruges til måltiderne, men der er ingen, der fornægter dig at bruge rummet til noget helt andet. Aftenhygge med en pose blandet slik og puslespil kan nemt foregå omkring spisebordet. Faktisk er spisestuen oplagt til at samle hele familien, uanset hvad formålet her. Netop fordi spisestuen bliver brugt til så mange forskellige ting i det daglige, er det vigtigt at vælge møblerne med omhu. Hos IDEmøbler har vi et stort udvalg i spiseborde, spisestole, barstole, skænke og vitrineskabe – alle udført i kvalitetssikret håndværk og lækkert design, så du kan være sikker på, at spisestuen holder som samlingspunkt i mange år fremover.