Barstole

18varer
- Filtreret efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 18 af 18

Stig til vejrs med vores kollektion af barstole

Tidligere var barstolen et møbel forbeholdt restaurationer og barer. Af gode grunde er dette møbel nu blevet populært i private hjem, da dets funktion kan benyttes i mange forskellige værelser og sammenhænge. Vi tilbyder faste lave priser på stolene, og den bedste service vi kan give dig. Har du særlige krav til dine nye barstole, er vi parate til at vejlede dig, så du finder lige præcis de stole, som du søger, uanset om det er til spisestuen, køkkenet, stuen eller kontoret. I vores sortiment finder du farverne hvid, brun, sort, grå og turkis; de fleste af modellerne fås i forskellige farver. Du har mulighed for at vælge mellem et antal funktioner, eksempelvis fodstøtte, hæve/sænke funktion, ryg på stol og meget mere. Du finder sæder i læder, kunstlæder og plastik og alle af høj kvalitet uanset materialet. Vores lækre og slidstærke barstole kan leveres direkte til dit hjem, du behøver altså ikke at tænke på transport, og vi har billig levering og faste lave priser på alle vores produkter. Oplev hvordan barstolene bliver familiens samlingspunkt!

Gå ikke glip af vores barstole i forskellige farver og mange højder

Det er blevet populært at sidde højt i køkkenet eller spisestuen. Vær med på bølgen og kast et blik på vores skønne kollektion af barstole. Denne type stol er et enkelt, smukt og multifunktionelt møbel, som bidrager med ekstra siddepladser og samtidig pepper rummet op. Barstole har ændret deres funktion - eller snarere udvidet deres funktion. I dag anvendes de ikke blot i hjemmebaren, men også i samtalekøkkenet, i stuen og på kontoret. Det er kun fantasien som sætter grænser. Vi er opmærksomme på, at de fleste kunder fortrækker, at deres barstole blender ind i de hjemlige omgivelser. Af denne grund udbyder vi et stort udvalg i forskellige farver og stilarter, så du kan finde den, der passer lige netop til dit hjem. Du kan i vores sortiment finde stolene i mange forskellige prislag. Dette betyder at alle kan være med hos IDEmøbler.

Barstole kan bruge som en praktisk løsning, hvis du ønsker flere sidde og spise pladser i dit køkken og ikke har plads til et større spisebord. Derudover kan de også bruges til at give kulør til et rum. Og fremfor alt er de skønne at have til fester og større arrangementer, hvor der er behov for mange siddepladser. Det eneste du skal være opmærksom på er, at højden på stolene passer til de steder de skal bruges.