18varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 18 af 18

Skab din egen lille drømmehule med sengetøj fra IDEmøbler

En søndag morgen er bare skabt til afslapning og hygge. Ungerne elsker sådan en morgen i sengen sammen med mor og far. Far serverer måske morgenmad og alle hygger sig efter en lang og travl uge. Vidunderligt. Måske spilder ungerne lidt, det kan ikke undgås. Men det skal du ikke fortvivle over, hvis du køber dine varer hos IDEmøbler. Vores sengetøj kan nemlig vaskes ved 40 grader. Foretrækker du supermoderne ting, så kan du vælge det smarte ternede sengetøj fra Des Bomuldssatin med lynlås i både pude og dynebetræk. Der er let at vaske og det kan endda komme i en tørretumbler. Pynt med et skønt sengetæppe fra Columbine og en masse dekorative puder. Er du til det mere klassiske, så har Connor dejlige ensfarvede sengetæpper i ren bomuld. Drøm dig til en tur til New York eller Barcelona med sengetøj fra Chili City. Hos os kan du enten bestille online på webshoppen eller smutte ind i et af vores dejlige varehuse, du finder dem i hele landet. Vores mål er at have konkurrencedygtige priser hver dag. Vores velkvalificerede medarbejdere hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige. Vi leverer til en lav fragtpris og du har naturligvis 30 dages returret.

Sengetøj køber du selvfølgelig hos IDEmøbler

Det er fornuftigt at investere i en rigtig dejlig seng, så man kan få en god nats søvn. Vi har alle en travl hverdag og det er vigtigt at være frisk og glad, når man står op om morgenen. Til en god seng hører naturligvis noget smart, lækkert og praktisk sengetøj. Du finder et fantastisk udvalg hos IDÈmøbler. For mange hundrede år siden fremstillede de fleste husholdninger deres eget klæde til tøj og sengetøj. Som regel var stoffet kraftigt uldklæde, mens fint silkestof og bomuld blev importeret. Det var meget dyrt at købe, så det var kun de meget rige, der havde råd til det. Under den industrielle revolution opfandt man mekaniske væve, som gjorde tekstilproduktionen meget hurtigere og billigere og i dag kan du købe dejligt sengetøj i bomuld til faste lave priser her i IDEmøblers webshop.

Sortimentet hos IDEmøbler er stort og meget varieret, så der er noget for enhver smag. Du finder masser af dejlige ting til din seng. Gode og dejlige betræk som Alphabet, Black Tree Bomuld, Boston, Columbine og Mirka Bomuld. Det findes i smarte og elegante farver og designs, ensfarvede, ternede, stribede, multi og med masser af flotte motiver. Alt sammen i dejlige materialer som f.eks. bomuld og i størrelse 140 x 200 cm, samt 140 x 220 cm. Sengetøj er ikke kun en dejlig luksus, som vi ikke kan få nok af. Det er en nødvendighed for at få en god nats søvn. Hvad er skønnere end et når det er helt nyvasket og bare dufter af sol og sommer og får os til at drømme skønne drømme. Det behøver ikke være dyrt og du finder mange smarte sæt i vores webshop til en rimelig pris.