19varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 19 af 19

Put dig med et sengetæppe fra IDEmøbler

Hos IDEmøbler har vi et stort udvalg af sengetæpper i mange farver, stilarter og materialer. De lækre sengetæpper kan både bruges som dekorativt indslag, når du reder din seng, men kan også være med til at varme dig i den kolde tid. Og hvem forbinder ikke tæpper med hygge? Et sengetæppe kan være lige netop den detalje, der gør din seng både lun og stilfuld.

Hos IDEmøbler finder du et bredt udvalg af sengetæpper i god kvalitet og flotte designs, der kan sprede hygge i dit soveværelse. Vi har både store sengetæpper til dobbeltsengen i målene 260x260 cm, men også mindre tæpper i 140x100 cm, som passer perfekt til børneværelset. Hvad enten du er til det helt enkle look i ensfarvet bomuld, eller til patchwork tæpper i lækre farver, har vi noget der passer til din stil. Hvad med et quiltet tæppe i en lækker cremefarve, med en farvet inderside? Så har du nærmest to sengetæpper i et! Du finder desuden både sengetæpper i bomuld og andre tekstiler, der kan vaskes ved 40 grader, så du ikke skal bekymre dig, hvis du spilder på tæppet.

Ét sengetæppe – mange muligheder

Måske forbinder du sengetæpper med den lille detalje, der gør en redt seng ekstra indbydende. Men faktisk behøver et sengetæppe ikke kun bruges som pynt, men har flere smarte funktioner. Når det er sommer og for varmt med en dyne, er et sengetæppe et oplagt alternativ, der kan holde dig veltempereret og dermed veludhvilet. I vinterhalvåret er der ikke noget som et lunt sengetæppe at varme sig på, inden man går til ro. Desuden er der jo ingen der siger, at et sengetæppe kun må bruges i soveværelset. Det er oplagt at tage sit tæppe med ind på sofaen, når der skal hygges foran fjernsynet. Og hvem har ikke prøvet at ligge syg derhjemme, og derfor puttet sig med både tæpper og puder? Et sengetæppe er derfor både en lækker og alsidig tilføjelse til boligen. Find din nye favorit her på siden. Du kan nemt og enkelt bestille dit sengetæppe online, eller tage ned i en af vores mange butikker rundt om i landet.