5varer
- Filtreret efter:

Få din nye sengeramme leveret hurtigt og billigt fra IDEmøbler

Senge skal være både flotte og funktionelle, og med en sengeramme fra IDEmøbler, er du sikker på den perfekte seng i en særdeles god kvalitet til pengene. Ikke nok med at vi leverer din nye sengeramme billigt, men de to fragtmænd bærer den indenfor i huset, så du ikke selv skal tænke på det. Vi vil nemlig være sikre på at din nye sengeramme får den bedste start på sit nye liv i dit hjem. Vælg en af vores gode AIR GEL madrasser som passer til rammen, læg en latex topmadras ovenpå og beklæd din nye seng med noget skønt bomuldssengetøj, og så er du parat til at drømme sødt hele natten.

Med en ny seng fra IDEmøbler, får du et smukt og elegant soveværelse, som du kan være stolt over at vise frem til dine gæster, eller selv glæde dig over hver eneste dag. Vi har faste lave priser på alle vores produkter, så du er sikker på at få meget for pengene i en høj kvalitet. Køb det hele her på vores brugervenlige hjemmeside, og få det hurtigt leveret. Er du i tvivl om noget, så kontakt vores venlige kundeservice, som gerne vil hjælpe og vejlede dig omkring vores rammer og andre møbler. Du er også mere end velkommen til at besøge et af vores mange IDEmøbler varehuse, hvor du kan se alle vores smukke og brugervenlige produkter. Her kan du i ro og mag gå rundt og få kyndig vejledning af vores medarbejdere.

Køb den perfekte sengeramme i høj kvalitet hos IDEmøbler

Når du skal have den helt rigtige sengeramme til din seng, så er det vigtigste at den passer i størrelsen til din madras. Her hos IDEmøbler har vi flere størrelser, som også passer til udvalget af vores mange madrasser, så du kan sætte din drømmeseng sammen. Kargaard sengen er en helt enkel og moderne sengeramme med stålben og hvidlakeret ramme. Med mål på 200 x 180 cm skaber den en god og bred dobbeltseng, så du kan brede dig om natten selvom du skal dele den med din bedre halvdel. Vågner dit barn om natten og trænger til selskab er der også stadig god plads i midten, så I alle trygt kan sove videre og vågne veludhvilet næste morgen. Ønsker du et mere robust møbel som ovenikøbet har god plads i en skuffe under sengen til ekstra sengetøj, så vil du elske den lækre DUO sengeramme. Den er perfekt til teenageren, som altid mangler ekstra plads til alt det som ligger og flyder på gulvet – ind i skuffen, og så er der ryddet op til aftenens gæster. Gavlen giver god støtte at læne puden opad, så du kan ligge behageligt og læse en god bog om aftenen – eller lige tjekke dine mails, før du siger godnat. Køb din sengeramme her på vores webshop, og glæd dig over den høje kvalitet og det smukke look, som den giver soveværelset.