38varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 38

Gør din seng mere stilfuld med en sengegavl fra IDEmøbler

Med en sengegavl højner du stilniveauet i soveværelset. Vælg den stil, der passer ind i jeres soveværelse. Suppler gerne med et par nye pyntepuder, og jeres soveværelse bliver som nyt. Mere skal der ikke til. Se udvalget på hjemmesiden, husk også at søge under kategorien hovedgavl, så kommer der flere op. Der skal nok være en, der lige mangler hjemme hos jer.

Ligger vores varehuse ikke lige i nærheden, eller er familiebilen ikke lang nok til at have den fornødne plads, så fortvivl ikke. Jeres nye sengegavl skal nok komme hjem. Vi kører med fast billig fragt, så det er nemt og billigt at få den sendt hjem. I virkeligheden kan du bare stille og roligt sidde derhjemme og bestille varen på hjemmesiden, så går der ikke mange dage, før du har den hjemme. Fortryder du dit køb, af den ene eller anden grund, er det værd at vide, at vi kører med 30 dages retur- og bytteret. Så kan det ikke gå helt galt.

Du behøver faktisk ikke at surfe rundt for at tjekke, om vores priser er i orden. Vi kører altid med en fast lav pris, så her ved du, at prisen er i orden. Når du har besluttet dig for, hvilken sengegavl, der skal berige dit soveværelse, så er det bare at vente på, at fragtmændene kommer med den. Forestil dig, hvor hyggeligt det bliver at sidde i sengen og drikke te og læse en bog.

Find en smuk og praktisk sengegavl hos IDEmøbler

Har du tænkt på, hvor praktisk det er med en sengegavl? De er underligt nok ikke så udbredt, som de burde være. Uanset om du kun bruger din seng til at ligge ned i, eller somme tider sidder op i sengen med ryggen op mod bagvæggen, så kan det ikke undgås, at væggen/tapetet bagved bliver slidt. Derudover er det absolut mere behageligt at sidde op ad en polstret gavl end en væg, selv om du evt. har lagt en pude imellem, så kan puden glide, mens du sidder der, eller hvis du lige rejser dig et øjeblik. Alt i alt løser en sengegavl flere udfordringer på en gang.

Vi fører gavle i alle mulige forskellige størrelser, der alle passer til en standard dobbeltseng. De er som nævnt vældig praktiske, og ovenikøbet er der også stil over dem. De tilføjer dit soveværelse en eksklusiv stil. Så dermed endnu en funktion. En ren tre-i-en.

På vores hjemmeside kan du se udvalget. Søg dels under kategorien sengegavl eller hovedgavl. De leveres med praktiske ben, så de kan stå fast bag din seng, der så placeres helt op til gavlen. Og vupti – har I et helt nyt soveværelse. Det kan ikke være meget nemmere, og det sparer dig for at skulle vaske, tapetsere og male bag sengen. Det tæller også med. Med fare for at gøre din sofa helt overflødig, så er det både praktisk og hyggeligt med en gavl.