30varer
- Filtreret efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 30

Sengeborde får rummet til at fungere

Når soveværelset skal indrettes, er det vigtigt, at detaljerne ikke bliver glemt i forbifarten. Det er nemlig det sidste tilbehør til soveværelset, der gør, at rummet både er funktionelt og føles hjemmeligt. Hvis du bruger en del af dine vågne timer i soveværelset, så bør du læse med her. Soveværelsets funktionalitet afhænger ikke kun af de tre hovedingredienser for en god nattesøvn – nemlig puden, dynen og sengen. Selvom disse tre ting er nogle af de vigtigste elementer i soveværelset, så danner de kun rammerne for rummet. Det er derimod alle detaljerne, der lige sætter prikken over i’et og får rummet til at yde sit bedste.

Er du nogensinde blevet tørstig, når du ligger i sengen og er tæt på at falde i søvn? De fleste vil nikke genkendende til dette spørgsmål. Har du, i samme tråd, manglet i sted at lægge fjernbetjeningen, bogen eller håndcremen? Hvis du ikke lige har en overflade ved din side, vil du typisk blive nødt til at rejse dig fra sengen. Dette kan nemt forstyrre dine daglige soverutiner – især, hvis du har købt din seng hos IDEmøbler. Vores senge er i den allerhøjeste kvalitet, hvilket betyder, at du er sikret en sengekomfort udover det sædvanlige. Når du først har lagt dig i en seng fra IDEmøbler, har du ikke lyst til at rejse dig igen. Derfor kan et sengebord ved din side hurtigt blive en nødvendighed – og så er det godt, at IDEmøbler har et bredt sortiment indenfor sengeborde.

Slip fantasien løs her

Vi har lidt for enhver smag. Du kan derfor med garanti finde det sengebord, der vil fuldende indretningen af dit soveværelse. Dette lille bord ved din side er uundværlig. Når du først har anskaffet dig et sengebord, vil du aldrig kunne forestille dig et liv uden. Aldrig har det være nemmere at opbevare de ejendele, der er vigtige for dig at have ved din side. Dette gælder uanset, om du har brug for slik eller bøger på dit natbord.

Det gode ved at handle hos IDEmøbler er, at du er sikret møbler med et gennemtænkt og funktionelt design. Du kan derfor pryde dit soveværelse med møbler, der er i landets bedste kvalitet, hvor designet ovenikøbet er udover det sædvanlige. Du behøver derfor ikke gå på kompromis med din indre designfanatiker, når hjemmets vigtigste rum skal indrettes. Sengebordet må ikke dominere rummet, og de færreste har plads til en stor kommode som sengebord. Derfor har alle vores sengeborde en perfekt størrelse til sengen, samtidig med at være et diskret, men praktisk møbel. Typisk vil du også gerne have muligheden for at kunne gemme dine sager væk i en skuffe, således at det skaber en ro og orden i rummet. Derfor tilbyder vi en lang række sengeborde med skuffer, så du ikke behøver at se på alle dine personlige sager. Dette er et godt eksempel på en detalje, der får IDEmøbler til at skille sig ud fra mængden. Når sengebordet er købt, kan du med fordel forsætte med de resterende detaljer til soveværelset. Tjek vores sengetøj, lagner og gavlpuder ud, som med garanti kan få veninderne til at blegne af misundelse.