41varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 41

IDEmøbler har sengeben og sengemeder i flere varianter

Hvis dine sengeben eller mederne på din seng bliver defekte, eller du får lyst til at ændre sengens udtryk, så er det nok nemmere at erstatte dem, end du tror. De fleste er blot skruet på og har et standardmål, der gør det muligt at udskifte dem i en fart. Det er bare at skrue de gamle sengeben eller meder af og skrue de nye på igen. Det kan de fleste gøre – også dem der er udstyret med flere tommelfingre end andre. Det er altså slet ikke nødvendigt at sætte sengen til storskrald, bare fordi benene er i stykker eller gamle.

Hos IDEmøbler kan du finde nogle, der passer til de fleste standard-senge. Taler vi om sengemeder, fås de i forskellige materialer og i forskellige standardmål. De er produceret i træ, og de fås i natur, alufarvede og hvidmalede.

Hvad sengeben angår fås de også i forskellige udgaver. Der er firkantede og runde og i forskellige materialer. Se på hjemmesiden hvilke modeller der findes og vurder, hvilken stilart det skal være. Benene på en seng kan jo ændre hele dens udtryk. Skal den være nedtonet natur, eller er vi ovre i et mere hightech-agtigt univers? Uanset hvad du vælger, vil du nok blive overrasket over hvor stor en forskel sengens understel kan gøre, både på selve sengen og på hele soveværelset. Skal teenageværelset have en make-over, så kunne det måske være en idé. Det er simpelt, let og effektfuld.

Skal IDEmøbler levere dine nye sengeben?

Udskifter du dine sengeben eller meder, kan din seng holde i rigtig mange år. Det koster ikke en bondegård at gøre og så er det super nemt. Du kan vælge imellem både eg og stål, så du finder de helt rette her på vores hjemmeside. Husk, at vi har en fast lav pris på alle vores produkter. Skal jeres nye sengeben være runde eller firkantede, robuste eller spinkle eller noget helt andet?

Viser det sig, at benene eller mederne ikke lige var, som du forestillede dig, så er det godt at vide, at vi har hele 30 dages retur- og bytteret. Så der er slet ikke noget at betænke sig på. Så finder du bare et andet sæt og bliver helt sikkert glad for det. Tænk på at du sparer rigtig meget ved, at du ikke behøver at købe en helt ny seng. Måske kan der så også blive råd til noget lækkert nyt sengetøj for eksempel. Køb det hele her i vores webshop og din seng bliver snart totalt opgraderet – samtidig med at den jo stadig er din gode, gamle egen seng.

Med nye sengeben eller meder er det altså simpelt at få en ”ny” seng og samtidig beholde den gamle. Det er den rene magi. Tryl din gamle seng ny. Det er nemt at gøre og det er nemt at klare købet via hjemmesiden. Dette er den nemme, billige og hurtige metode. Med få klik og få midler ændrer din seng udtryk eller får nye solide ben eller meder igen.