• Gratis levering af senge*

  *Gælder kantstenslevering ved sengekøb over 3.000.- Fragt fratrækkes efter køb

 • 90 nætters ombytningsret

  på et stort udvalg af vores madrasser
 • Prissikkerhed

  Vi tilbyder 30 dages prissikkerhed

 • Book en sengesælger

  Kvalificeret rådgivning af faguddannet personale
 • Danmarks største udvalg

  af senge og madrasser
72varer
- Filtreret efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 72

En kontinentalseng er en god investering

Drømmer du om en skøn seng, som støtter alle de rigtige steder og som har et luksuriøst look? Så skal du overveje en kontinentalseng. Det særlige ved en kontinentalseng er, at den er opbygget af flere lag af madrasser: nederst har du en boxmadras på ben, ovenpå endnu en tyk madras – enten en ekstra boxmadras eller en springmadras – og øverst en topmadras. Disse tre lag skaber tilsammen en usædvanlig komfortabel kontinentalseng.

En anden stor forskel er, at kontinentalsenge ikke bruger ramme. Mange senge består af en sengeramme i træ samt en lamelbund – og i sengen lægges derefter en springmadras. Kontinentalsengen bruger ikke en sengeramme, men blot de tre lag af madrasser, og de er sædvanligvis højere end andre senge.

Hos IDEmøbler tilbyder vi dig mange forskellige typer kontinentalmadrasser, der alle har den fantastiske egenskab til fælles, at de giver dig en vidunderlig søvn takket være de tre lag. Du sover ganske enkelt bedre i en kontinentalseng. Kom eventuelt selv ind og besøg os hos IDEmøbler, så kan du mærke, hvordan en kontinentalseng føles på egen krop.

En kontinentalseng er for alle, der går op i at sove godt

En kontinentalseng er en amerikansk opfindelse, som sælges i stor stil i Danmark. Hos IDEmøbler har vi mange skønne modeller i vores egen Nocturne-serie, og du kan sammensætte din egen kontinentalseng med de madrasser, som passer dig bedst i hårdhed, støtte og størrelse. De bedste boxmadrasser i Nocturne-serien er opdelt i 5 zoner med forskellige hårdhed og støtte, så hele kroppen støttes optimalt. Til den øverste topmadras kan du vælge imellem tre forskellige materialer: polyetherskum, naturlatex eller Celcius helsskum. Polyetherskum er helt almindelig skumgummi, og naturlatex giver en stor fasthed i affjedringen. Celicius helseskum anbefales af kiropraktorer, da det både ånder, tilpasser sig kroppens temperatur og giver støtte.

Vil du have et lidt anderledes look, så kig på en kontinentalseng som OCTAVE, som har en sokkel i stedet for ben, så sengen fremstår i ét stykke. Den ekstra tykke topmadras i naturlatex sikrer dig netop den komfort og åndbarhed, som virkelig kan mærkes, når du ligger dig til at sove. Du kan også give den hele armen og købe en luksus kontinentalseng fra Dunlopillo. Så bliver det vist ikke mere luksuriøst? Tag et kig på vores udvalg af kontinentalsenge, og find den rette model til dig og dine behov i dag.