• Gratis levering af senge*

  *Gælder kantstenslevering ved sengekøb over 3.000.- Fragt fratrækkes efter køb

 • 90 nætters ombytningsret

  på et stort udvalg af vores madrasser
 • Prissikkerhed

  Vi tilbyder 30 dages prissikkerhed

 • Book en sengesælger

  Kvalificeret rådgivning af faguddannet personale
 • Danmarks største udvalg

  af senge og madrasser

Ugens bedste tilbud

Aktuelle tilbud på

Boksmadrasser

Aktuelle tilbud på

Elevationssenge

De bedste sengebrands samlet ét sted

Inspiration og gode råd

GUIDE

Bliv klogere

på din søvn

Kontakt en

søvnekspert

5 fordele, når du køber seng hos os

INSPIRATION

Indretning af

soveværelset

Garanti

Hos IDEmøbler hjælper vi dig med at finde den helt rigtige madras – og du får altid god kvalitet for pengene. Derfor giver vi dig op til 25 års garanti mod fjeder- og rammebrud og 10 års sætningsgaranti. På udvalgte madrasser får du endda livstidsgaranti. Du kan måle om madrassens sætning er for stor ved at lægge et vatterpas på tværs af sengen – sætningen må maksimalt være på 2 cm på det dybeste sted (topmadrassen skal fjernes inden du måler). Sætningsgarantien gælder for madrasser købt efter d. 1/1 2013.

Danmarks største udvalg af senge

Boksmadrasser

Elevationssenge

Kontinentalsenge

Senge og madrasser til ethvert behov

Din søvn er vigtig for dit helbred. Det lyder måske som en kliché, men den er god nok. En god nattesøvn fører til et sundere helbred og mere overskud både fysisk og psykisk. Men det kan være svært at få den fornødne søvn, hvis sengen eller madrassen ikke er god at ligge på. Det er derfor vi hos IDEmøbler prioriterer kvalitetsmadrasser og senge. Faktisk har vi gjort det til vores mission i livet, at vide alt om senge, fjedre og komfort, så vi kan tilbyde dig den helt rigtige seng. Vi tager endda højde for dine specifikke behov, når vi skal finde den helt rigtige seng til dig.

Der er ikke to mennesker, som er ens, og derfor er det også vigtigt, at du tilpasser dit valg af seng ud fra din kropsbygning og den måde, du sover på. Du finder altid en seng, der passer til netop dine behov hos IDEmøbler. Udover dine behov er det vigtig at overveje, hvor meget plads du har. Skal du have en enkeltmandsseng, dobbeltseng eller måske nye senge til børneværelset eller sommerhuset? Hertil kommer også valg af madras. Og så den skal passe til netop din krop. Det kan betyde, at du og din partner deler seng, men ikke nødvendigvis har den samme madras. Det kan virke helt uoverskueligt at navigere i det store virvar, men fortvivl ikke. Vi hjælper dig gerne med gode råd og vejledning. Læs mere om valg af seng og madras på vores blog. Eller book en tid med vores sengeekspert. Så er du godt på vej til god søvn.

En seng er ikke bare en seng

Der findes utallige typer af senge, og der er fordele og ulemper ved alle slags. Nogle fylder meget, nogle er lette at flytte rundt på. Nogle er gode at læse i, andre er pæne at se på. Og mange af dem er vidunderlige at ligge i. Gå på opdagelse i IDEmøbler store udvalg af senge, hvor du finder alt fra de lækre kontinentalsenge, til enkle boksmadrasser. Over komfortable elevationssenge og til flotte børnesenge. Der er rig mulighed for, at hele familien kan udstyres med en lækker seng eller madras, der sikrer en god søvn.

Og når du nu er i gang med at indrette soveværelset eller børneværelset. Så husk lækkert sengetøj, der sætter prikken over i'et og får sengen til at passe ind i indretningen hjemme hos netop dig.

Få hjælp til at vælge den helt rigtige madras

Det er en vigtig beslutning, der skal træffes, når du skal vælge din nye seng. Det er sandsynligvis dét møbel i dit hjem, som du bruger allermest tid i, og derfor er det afgørende at vælge det helt rigtige. Det har betydning for både din nattesøvn og dit generelle velbefindende.

Men ud fra specifikationer og tekniske betegnelser som Bonell fjedre, celsius topmadras eller 5-zonet pocket fjedre kan det være svært at gennemskue, hvad der er den rigtige madras for dig. Derfor er du naturligvis altid meget velkommen til at besøge ét af vores bolighuse, hvor du finder et stort udvalg af udstillede senge, som du er velkommen til at prøve. Det er et rigtig godt udgangspunkt for at vælge den rigtige madras. Derudover vil du herude møde vores søvn- og sengeeksperter, der er specialiserede i at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige seng.

Foretrækker du at købe din seng online og få den leveret direkte hjem til din hoveddør, så er der også hjælp at hente. Kontakt vores dygtige søvnkspert og få gode råd og vejledning. Læs mere om søvneksperten her: Kontakt søvneksperten.