11varer
- tilpasset efter:
Viser 11 af 11

Forlæng madrassens levetid med en rullemadras

Når du har brugt tid og penge på at købe en ny god seng, vil du naturligvis gerne sikre dig, at den holder i mange år fremover. Derfor gælder det om at passe godt på den. Og det er her rullemadrasser kommer ind i billedet. Med en rullemadras kan du skåne overfladen af madrassen, så madrassen holder længere. Derudover er det noget lettere at tage rullemadrassen af og smide den i vaskemaskinen, når den trænger til det, end det er at tage betrækket af madrassen og vaske det - hvis det i det hele taget kan tages af. Så hvis du gerne vil undgå, at husstøvmider og snavs får optimale vilkår i din seng, så er det en rigtig god idé at købe en rullemadras.

Men en rullemadras er ikke kun skabt for at skåne madrassen. Med et lækkert og blødt bomuldsfyld vil en rullemadras også kunne øge komforten af din seng. Som navnet ligger op til, så rullemadrassen en madras, der kan rulles sammen. Det gør den let at opbevare i en bedroller, i kommodeskuffen eller i garderobeskabet. Du kan også have et par stykker liggende på gæsteværelset, som så kan tages frem, når sovesofaen skal gøres klar til overnattende gæster.

Rullemadrasser i lækkert, blødt bomuld

Hvis der er et sted, hvor det bestemt giver mening at forkæle dig selv, så er det i det rum, hvor du skal have din skønhedssøvn. Derfor anbefaler vi, at du ikke går på kompromis med madrasserne i din seng. Heller ikke når det kommer til din rullemadras. Hos IDEmøbler finder du lækre NOCTURNE rullemadrasser til alle størrelser og typer senge. Fælles for dem alle er, at de er lavet af det lækreste og blødeste bomuldsfyld med et ligeså lækkert bomuldsbetræk. Derudover er de til at betale.

Rullemadrasserne er derudover praktiske, da de tåler maskinvask helt op til 85 C. Dermed er du sikker på, at du kan får rullemadrassen helt ren med en tur i vaskemaskinen.