33varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 33

Find dine nye luksuriøse lagner hos IDEmøbler

Hvor længe siden er det, at du har fået nye lagner? Det er nok længere tid siden, end man lige tænker på. Og hvorfor ikke forkæle sig selv med den behagelighed, det er? Det er jo ikke meget, der skal til – i forhold til, hvor superlækre fornemmelsen og nattesøvnen bliver. Spendér lidt luksus på dig selv og den, du deler seng med. I betragtning af, hvor mange timer du spenderer i din seng, så er det vel ikke for meget at opgradere opholdet.

Nye lagner koster ikke en bondegård – slet ikke når man regner på en gennemsnitspris set over år. Så ud med de gamle, hullede udtjente modeller og ind med nyt knitrende, kridhvidt luksussengetøj. Husk, at vi kører med billig fragt af tilbehør, så du kan roligt bestille dit nye sengetøj i dag, og så er det snart på vej til dig. Glæd dig til at smyge dig i de nye stoffer og til, at det stadig ligger glat, når du vågner.

Om din seng er en kostbar designer-sag eller en hjemmegjort palle-model, så klæder det den at blive iklædt nyt tøj. Og du vil glæde dig over at sove som grever og baroner i din egen seng. Vi har en fast lav pris på alle vores produkter, så du får en meget høj kvalitet for pengene. Bor du i nærheden af et af vores varehuse, og vil du gerne have vores lagner i hænderne, så kan du selv komme på besøg og mærke hvor lækker den økologiske bomuld er. Sov godt.

Ah, nye lagner fra IDEmøbler er det rene velvære

Den der himmelske fornemmelse, når man lægger sig i en nyredt seng, er helt uovertruffen. Er lagnet så ovenikøbet helt nyt, så kan man nærmest føle sig som på hotel. Hos IDEmøbler har vi hele 39 forskellige lagner at vælge imellem. De fås i forskellige farver og størrelser. Med andre ord kan de fleste finde nyt tøj til madrassen i diverse standardmål hos os.

Vores lagner er alle uden undtagelse fremstillet af det lækreste 100 % økologiske bomuld. Det er således ganske uskadeligt at ligge i for både børn og voksne. Vi fører to serier: den ene hedder Satin bomuldssatin og den anden hedder Sheet bomuld. Begge serier er af den bedste kvalitet. Se på vores hjemmeside, hvilke fristende modeller, vi fører.

Vi leverer praktiske kuvert- eller faconlagner, der alle lever op til forventningerne om at være lækre og holde faconen også efter mange gange vask. Når det kommer til vores hellige nattesøvn, bør man ikke spare på kvaliteten. Elastikker i hjørnerne på bagsiden sørger for, at de ligger helt glat og stramt – uanset om de passer til topmadrassen eller springmadrassen. Det ville være rart at undgå de der folder eller buler, der roder rundt under én efter en nat på et lagen, der ikke ligger perfekt. Du kan således blive sparet for mange ubekvemme nætter ved at anskaffe nyt sengetøj. Du kan helt sikkert finde noget, der kan berige din nattesøvn blandt det store udvalg her i webshoppen.