Vælg din nye hovedpude med omhu og få en bedre nattesøvn. Hos IDEmøbler finder du et bredt sortiment af puder fra de mest anerkendte producenter. Vælg mellem traditionelle hovedpuder med dun og fjer og de ergonomiske puder med kerner i latex eller skum.

22varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 22 af 22

Stort udvalg af lækre hovedpuder

Hos IDEmøbler finder du med garanti en hovedpude, der passer til dine behov. uanset om du er til de klassiske puder med dun-eller fiberfyld, eller om du foretrækker en ergonomisk hovedpude, finder du med garanti en pude i vores sortiment, der passer til netop dig.

Ofte bliver hovedpudens betydning for en god søvn undervurderet. Men hvis du har brugt tid på at finde en god madras, der giver den rigtige støtte og aflastning, er det en dårlig idé at gå på kompromis med hovedpuden. Den skal give den korrekte støtte til hoved- og nakkeregionen, så du ligger afslappet hele natten og ikke vågner med ømme skuldre og ondt i nakken.

Hos IDEmøbler finder du hovedpuder fra bl.a. Tempur, Dunlopillo og Temprakon, der gennem mange år har udviklet hovedpuder med forskellige funktionelle egenskaber, der giver gode vilkår for en god nattesøvn.

Hvilken pude skal du vælge?

Når du skal vælge hovedpude kan det være svært helt at gennemskue, hvad du skal gå efter. Og det er også meget forskelligt fra person til person, hvad der er det optimale hovedpude-valg. Men vi hjælper dig selvfølgelig på vej i jagten, så du finder det helt rigtige.

Først og fremmest er det relevant at overveje, om du skal have en lav, mellem eller høj hovedpude. Hvis du sover på siden, skal du typisk have en lidt højere pude, end hvis du oftest sover på ryggen. En bredskuldret mand skal som hovedregel også have en højere pude end en spinkel person med smalle skuldre. Hvis du ligger i mange forskellige stillinger om natten, er det en god idé at vælge en meget fleksibel pude, der både kan give meget støtte under nakken, hvis du ligger på siden og kan bliver næsten helt flad, når du ligger på ryggen.

Derudover er det værd at overveje, om du er til dun og fjer eller om du foretrækker fiber- eller endda skumfyld. Dun er det traditionelle valg, og der er mange fordele ved denne type hovedpuder. Først og fremmest former puden sig helt naturligt efter din krop og skaber dermed en god liggekomfort. Derudover kan hele puden vaskes i vaskemaskine, så både fyld og betræk forbliver rent og lækkert. Hvis man vælger en hovedpude med dun, der kan vaskes ved 60oC, kan en pude med naturfyld også sagtens benyttes af husstøvmideallergikere.

Fiberpuder er typisk et billigere alternativ. Denne type puder er ligeledes velegnede til allergikere, da puden kan vaskes i maskinen ved høje temperaturer. Og i lighed med dunpuder kan denne type puder former sig efter hovedet og nakkens stilling.

Der er efterhånden også kommet flere forskellige ergonomiske puder med en fastere kerne i fx memoryskum på markedet. Disse puder er særligt velegnede til folk, der ligger meget i den samme stilling hele natten. Ligger du fx altid på siden har du brug for en puden som bevarer sin form og dermed giver optimal støtte til nakke og skuldre hele natten. Som oftest vil betrækket på disse puder kunne klare en tur i vaskemaskinen ved høje temperaturer, mens selve kernen ikke tåler maskinvask.

Køb din nye hovedpude online - eller besøg vores bolighuse

Her på siden finder du som nævnt et stort udvalg af forskellige hovedpuder, der passer til ethvert behov og i forskellige prisklasser. Gå på opdagelse i vores sortiment her og læs mere om de forskellige puder. Du er naturligvis også meget velkommen til at besøge vores bolighusen, hvor vores dygtige søvneksperter står klar til at give dig råd og vejledning til valget af din nye hovedpude.