Dunlopillo DP White, 90x200

18.497,-
   

Antal på web-lager: 3 ?

Dunlopillo Ergo II

1.199,-
   

Antal på web-lager: 13 ?

Dunlopillo Premium

799,- Findes i flere varianter
   

Antal på web-lager: 7 ?

Dunlopillo Premium

799,- Findes i flere varianter
   

Antal på web-lager: 16 ?

Dunlopillo Premium

799,- Findes i flere varianter
   

Antal på web-lager: 10 ?

Dunlopillo Premium Contour

799,-
   

Antal på web-lager: 10 ?

Dunlopillo Selection

3.999,-
   

Antal på web-lager: 14 ?


Dunlopillo

Din ryg skal have støtte for at kunne slappe af, derfor er Dunlopillo®’s madrasser designet, så de naturligt passer på kroppen, mens du sover. Med en Dunlopillo® madras får du overskud i hverdagen med korrekt støtte om natten. Det giver velvære og ro til både krop og sjæl.Dunlopillo giver komfort i hverdagen

En god begyndelse for en god søvn, er at vælge den rette seng. Hos IDEmøbler tilbyder vi intet mindre end dette, og derfor finder du altid nogle af de mest anerkendte mærker indenfor madrasser og senge her på siden. Dunlopillo er dog mere end bare en seng. Det er velvære og ro til både krop og sjæl. Når du falder til ro i en af Dunlopillo’s madrasser, lægger du dig i et kvalitetsprodukt, der giver dig det bedste udgangspunkt for en sund søvn. Det bliver både du og din krop glade for. Dunlopillo fremstiller nogle af de bedste sengekoncepter på markedet, og det har kendetegnet deres senge, lige siden deres første seng blev produceret i 1929. Dunlopillo går op i komfort, og derfor udbyder de et varieret sortiment af senge, der er designet med højde for de forskellige behov man har som individ. Dette har resulteret i kollektioner, der er som skræddersyet til lige præcis dit behov. En seng fra Dunlopillo vil tilpasse sig din kropsform, uanset hvor og hvordan du har brug for støtte og fasthed. Sengene er helt uden fjedre og er både komfortabel og fleksibel.

Dunlopillo er kvalitet med omtanke

Dette gælder også produktionen af senge og madrasser. Alle Dunlopillo’s produkter er udviklet med stor respekt for både mennesker og miljø. Dunlopillo er derfor også en bæredygtig og miljøbevidst virksomhed, og vi er stolte af, at madrasserne derfor ikke bare er i god kvalitet, men også fremstillet på ansvarlig vis. Forarbejdningen er miljøvenlig, da den foregår på en fabrik, hvis energi til dels stammer fra solceller, men hvor man også genbruger op til 90% af vandet fra produktionen. Og så er Dunlopillo’s madrasser allergivenlige. Når du som forbruger står og skal købe en ny seng, er der rigtig mange ting der spiller ind på dit valg. Dette ved vi her i IDEmøbler, og derfor har vi kun valgt det bedste til dig. Med en seng fra Dunlopillo finder du derfor den rette seng til netop dine behov og præferencer. Hvad enten du finder det vigtigt med en miljøbevidst tilgang til produktion, eller enestående komfort, så er Dunlopillo det rigtige match for dig. Man kommer nemlig ikke sovende til en succes – selvom en god nattesøvn kan gøre meget. Dunlopillo er nemlig en af Nordens førende sengeproducenter, som med stor ihærdighed har formået at etablere sig selv som et anerkendt mærke – i både forbrugernes og branchens øjne. I søvnens verden er Dunlopillo unik. Prøv selv en Dunlopillo seng og madras i din lokale IDEmøbler, eller bestil nemt og bekvemt din næste seng her på siden. Du vil ikke blive skuffet.