Det kan være svært at vælge den helt rigtige seng. Men hos IDEmøbler vil vi gerne gøre det let for dig. Sov godt - helt enkelt. Vi har et personale, der er klædt på til at være søvneksperter, som altid er klar til at rådgive dig. Og så har vi en masse fordele, der gør det nemmere for dig, når du skal købe seng. Blandt andet en 90 nætters ombytningsret af udvalgte madrasser.

 • Gratis levering af senge*

  *Gælder kantstenslevering ved sengekøb over 3.000.- Fragt fratrækkes efter køb

 • 90 nætters ombytningsret

  på et stort udvalg af vores madrasser
 • Prissikkerhed

  Vi tilbyder 30 dages prissikkerhed

 • Book en sengesælger

  Kvalificeret rådgivning af faguddannet personale
 • Danmarks største udvalg

  af senge og madrasser

Ugens bedste tilbud

Mest populære lige nu

Inspiration til soveværelset

Book en sengekspert

Soveværelset er husets vigtigste rum

Soveværelset er et af husets vigtigste rum. Det er her, hvor både din dag begynder og slutter. Fra det øjeblik du slår øjnene om morgenen, er soveværelset det allerførste du ser - måske lige på nær din kære, der sover ved din side. Der er ikke noget som at vågne op i flotte og behagelige omgivelser. Det skaber den gode energi, som er altafgørende for den bedste start på dagen. Når dagen er omme, er det her du oplader batterierne efter en travl dag på arbejdet.

Nogen vil måske mene, det ikke kan betale sig at indrette et soveværelse, fordi man her bruger det meste af tiden med lukkede øjne. Det kan meget vel være sandt, men hvis der er et sted i huset, hvor der er afslappende og fuldstændigt roligt, så er det i soveværelset. Her kan du sagtens bruge mange flere af dine vågne timer. Især med den rigtige indretning. Så hvorfor nøjes med et kedeligt og upersonligt soveværelse, når IDEmøbler tilbyder alverdens møbler og pynt? Når du først har kredset for detaljerne i soveværelset, helt fra en luksuriøs sengegavl til blødt bomuldssengetøj, så vil du med garanti aldrig sove i et kedeligt soveværelse igen. Når rammerne er skabt for soveværelset, er det tid til at slå sig løs med dekorationen. Der er ingen grænser for, hvad du må stille i soveværelset. Det er nemlig dit helt eget personlige rum, hvor du skal føle dig godt tilpas. Dog har vi en rigtig god idé om, hvad der vil være perfekt til at fuldende indretningen og dermed sætte prikken over i’et. Blødt sengetøj i milde og lyse farver skaber en ro i rummet, og kan hjælpe dig med at slappe af. Mobilen, læbepomaden og din yndlingskrimi skal der også være plads til. Et sengebord med en moderne nattelampe kan du derfor heller ikke undvære. Hvis du ikke helt har styr på, hvordan du have dit soveværelse vil at se ud, så er der masser af hjælp at hente her på siden. På vores blog vil vi løbende holde dig opdateret med, hvad der hitter indenfor indretning.

Vi er eksperter i en god nattesøvn

De tre allervigtigste ting i soveværelset er sengen, dynen og puden. Uden dem vil det blive en lang nat uden ret meget søvn. Heldigvis er det et område, som IDEmøbler er rigtig gode til. Faktisk vil vi gå så langt og kalde os selv eksperter. Ikke nok med, at vi har fuldstændigt styr på sæsonens trends, så ved vi også, hvad der skal til for at få en rigtig god nattesøvn. Vi er alle forskellige. Derfor findes der ikke en seng, som kan passe til alle. Hos IDEmøbler har vi specialiserede fagfolk, som gerne vil hjælpe dig med at finde lige præcis den seng, dyne og pude, som passer til dig og din krop. Du kan booke en sengeekspert, som vil give dig personlig rådgivning og gøre indretningen af soveværelset lettere for dig. Her vil vi også gerne rådgive dig i tilbehøret til sengen, helt fra topmadrasser til sengeben, som kan virke uoverskueligt at begive sig ud i. Kort fortalt står vi til rådighed igennem hele eventyret om soveværelsesindretningen.