Finansiering
0% i oprettelse
renter og gebyrer

Leveringspriser i webshop
Boligtilbehør: 49,-
Møbler: 349,-

Bytteservice
Shop online
- byt i butik

Prismatch
Vi matcher alle priser
- også vores egne

De bedste tilbud lige nu

Tilbuddene gælder til og med 5. november
Stærke sengebrands


Inspiration og gode råd


Danmarks største udvalg af senge


Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud, inspiration og konkurrencer!

Danmarks største udvalg af senge og madrasser

Din søvn er vigtig for dit helbred. Det lyder måske som en kliché, men den er god nok. En god nattesøvn fører til et sundere helbred og mere overskud både fysisk og psykisk. Men det kan være svært at få den fornødne søvn, hvis sengen eller madrassen ikke er god at ligge på. Det er derfor vi hos IDEmøbler prioriterer kvalitetsmadrasser og senge. Faktisk har vi gjort det til vores mission i livet, at vide alt om senge, fjedre og komfort, så vi kan tilbyde dig den helt rigtige seng. Vi tager endda højde for dine specifikke behov, når vi skal finde den helt rigtige seng til dig. 

Der er ikke to mennesker, som er ens, og derfor er det også vigtigt, at du tilpasser dit valg af seng ud fra din kropsbygning og den måde, du sover på. Du finder altid en seng, der passer til netop dine behov hos IDEmøbler. Udover dine behov er det vigtig at overveje, hvor meget plads du har. Skal du have en enkeltmandsseng, dobbeltseng eller måske nye senge til børneværelset eller sommerhuset? Hertil kommer også valg af madras. Og så den skal passe til netop din krop. Det kan betyde, at du og din partner deler seng, men ikke nødvendigvis har den samme madras. Det kan virke helt uoverskueligt at navigere i det store virvar, men fortvivl ikke. Vi hjælper dig gerne med gode råd og vejledning. Læs mere om valg af seng og madras på vores blog. Eller book en tid med vores sengeekspert. Så er du godt på vej til god søvn.

En seng er ikke bare en seng

Der findes utallige typer af senge, og der er fordele og ulemper ved alle slags. Nogle fylder meget, nogle er lette at flytte rundt på. Nogle er gode at læse i, andre er pæne at se på. Og mange af dem er vidunderlige at ligge i. Gå på opdagelse i IDEmøbler store udvalg af senge, hvor du finder alt fra de lækre kontinentalsenge, til enkle boxmadrasser. Over komfortable elevationssenge og til flotte børnesenge. Der er rig mulighed for, at hele familien kan udstyres med en lækker seng eller madras, der sikrer en god søvn. 

Og når du nu er i gang med at indrette soveværelset eller børneværelset. Så husk lækkert sengetøj, der sætter prikken over i'et og får sengen til at passe ind i indretningen hjemme hos netop dig.