Persondatapolitik

IDdesign A/S, Damvej 9, 8471 Sabro, CVR NR. 28505108, er ansvarlig for de oplysninger, du giver til IDEmøbler. Vi opbevarer og behandler dine personlige oplysninger fortroligt. Vi benytter udelukkende dit navn, adresse og kontaktoplysninger til behandling af din ordre, og gemmer det i vores ordresystem.

Dine kreditkortinformationer sendes direkte og krypteret til vores betalingsudbyder, og gemmes således ikke i IDEmøblers system. Vi anvender Nordens største online betalingsudbyder, DIBS Payment Service. Dine oplysninger sælges eller videregives aldrig til 3. part. Som registreret har du altid mulighed for at få indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Hvilke oplysninger indsamler vi om dig på hjemmesiden?

IDEmøbler får løbende statistiske oplysninger fra vores databehandler om besøgende på sitet. Det er dog ikke ud fra disse oplysninger muligt at genkende enkelte personer.

Når du surfer på Internettet, efterlader du dig et "elektronisk spor", som afslører, hvor du har været.
Når du har besøgt ide.dk, vil vi altså vide følgende om dig:

  • Hvilke sider du har kigget på og hvornår
  • Hvilken browser du bruger
  • Hvilken ip-adresse du har

Hvad bruges oplysningerne til?

Vi bruger de tekniske oplysninger til at finde ud af, hvilken vej vores besøgende bruger for at finde information på vores site. F.eks. kan vi se, om de starter fra forsiden og bevæger sig ned på undersiderne, eller om de hopper ind midt på hjemmesiden fra en søgemaskine.

Hvem har adgang til oplysningerne?

Det er udelukkende personer fra IDdesign A/S samt den ansvarlige hos vores databehandler, der har adgang til de data, som er nævnt ovenfor.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte os på webshop@ide.dk.