12varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 12 af 12

Byd gæster velkommen med stil

Din entré er med til at definere dit hjem og giver dine gæster det første indtryk af hvordan du bor. Deres første indtryk af hvordan du bor, smitter også af på hvordan de ser dig, hvorfor det er vigtigt at byde dine gæster velkommen med stil. For at danne de rette rammer for din entré, så er der brug for den helt rigtige stumtjener. Men ”hvorfor er det brug for det?”, tænker du nok, og det er der en meget simpel forklaring på: fordi det første dine gæster vil kigge efter, når du byder dem velkommen i dit hjem, er et sted de kan hænge deres overtøj. Så kan du jo spørge dig selv: ”hvad er mest stilet?”, at smide dine gæsters jakker og andet overtøj på sengen eller at hænge det på en smart og praktisk stumtjener, som passer perfekt ind i den stil du kører i hjemmet? Det kunne f.eks. være en fritstående stumtjener der er lavet af sortbejdset eg. Hos IDEmøbler vil vi gerne hjælpe dig med at få styr på din entré, dine jakker, tasker, halstørklæder og alt andet, som man kunne være tilbøjelig for at smide i entréen, så snart man kommer hjem. Vi vil gerne hjælpe dig med at skabe orden og stil i din entré og det er derfor vi har en stumtjener til enhver smag.

Pryd dit hjem med en stumtjener

Med en stumtjener fra IDEmøbler skal du ikke være bange for, at folks første indtryk af dit hjem er ”her er godt nok rodet”. Samtidig har vi hos IDEmøbler også sørget for, at du kan finde en stumtjener der passer lige ind i din stil og indretning. Vi har nemlig et varieret udvalg, så om du leder efter en stumtjener i sort metal stel med krom bøjlestang, en i hvidlakeret metal med top i gummitræ eller måske en flot fritstående sortbejdset ege stumtjener, så skulle det være muligt at finde noget lige efter din smag og indretning hos os. En af de populære modeller er bl.a. den fritstående stumtjener med bøjleophæng. Hvis du går meget i blazere, jakkesæt eller lignende, og foretrækker en jakke med minimal ujævnheder og urene linjer på grund af krøl, så er denne model lige noget for dig. Mulighederne er mange, og vi er sikre på at du kan finde noget der passer ind i jeres hjem.

Den rette stumtjener er din entrés bedste ven

Hvis du ikke har haft en stumtjener før, så vil du nok blive overrasket over effekten fra din entrés nye bedste ven. Den kan ikke bare holde på jakker, tasker og andre accessories og byde dine gæster velkommen med stil, samtidig med den komplimenterer og udstråler elegance i hele rummet. På den måde får du en flot og samlet indretning, med en rød tråd der allerede starter i entréen og forsætter igennem resten af rummene i dit hjem. En stumtjener fra IDEmøbler er en investering, som du aldrig vil fortryde. Kig vores sortiment igennem og find dit perfekte match allerede i dag.