Du kender det. Man har altid så meget, der skal opbevares, og det kan være svært at finde pladsen til det. Det kan være rigtig fint at kombinere smarte skabsløsninger med hylder og reoler, hvor man kan vise det nips, man holder af, men måske ikke bruger så tit. Det kan også være rigtig fint at finde opbevaringsmøbler, der med deres design kan være en integreret del af indretningen.

Mest populære lige nu

Få orden i hjemmet med praktisk opbevaring

Det kan føles som en evig kamp at holde dit hjem ryddeligt, men du kan få meget ekstra plads, hvis du køber de rette møbler og tilbehør med plads til opbevaring. Du får f.eks. utrolig meget ekstra plads ved blot at hænge hylder op og supplere med et par reoler i stuen samt soveværelset. Hyldeserierne Mura og Grandeboard kan anbefales, hvis du vil have praktiske hylder i neutrale farver. Disse hylder fås enkeltvis og det er flot både at hænge en enkelt hylde eller hænge flere af dem sammen. Blandt vores reolserier kan Gallery anbefales; denne serie er et godt eksempel på billig opbevaring, som også er både flot og moderne. I samme serie er fremstillet praktiske kasser til opbevaring, som passer perfekt til de kubiske huller og de fås i de flotteste pangfarver såsom pink, lilla, grøn og lyseblå – perfekte til børneværelset eller til dig, som bare elsker at fylde dit hjem med forskellige farver. Ønsker du et mere afdæmpet og klassisk look, kan vi anbefale vores flettede kurve der er oplagte som opbevaring af løse genstande. De fås i ovale, runde og firkantede former og i mange forskellige størrelser – perfekte både som vaskekurve, til opbevaring af aviser og blade i eller som brændekurve. Savner du ekstra opbevaring i soveværelserne og børneværelserne, kan en smart hul bænk være løsningen. Contessa egner sig perfekt til opbevaring af sengetøj og ekstra dyner, og det smarte sæde, som er blødt og polstret, kan let løftes af. Skagen bænken er fremstillet i hvidlakeret mahogni og et flot låg i teaktræ. Dens stilrene look vil være flot i entréen, hvor I kan sidde på den, når sko og støvler skal af og på – og om sommeren kan den bruges til opbevaring af dine handsker, halstørklæder, huer og vanter. Har du brug for endnu mere plads til opbevaring i entréen, så kan en flot Knax-knage i træ eller en stumtjener give ekstra plads til jakker, frakker og tasker.

Smarte løsninger til opbevaring i hjemmet

Vi har en masse smarte møbler der giver plads til opbevaring, som gør det let at holde orden i dit hjem. Klik rundt på vores hjemmeside, og bliv inspireret - det er nemt at finde præcis lige det, du står og mangler. Vi garanterer her hos IDEmøbler, at vores priser er konkurrencedygtige i forhold til kvaliteten. Så bliver både du og budgettet glade i sidste ende. Når du bestiller dine store møbler såsom klædeobeskabe, kommoder, skænke og reoler, kan du vælge i mellem flere former for levering. Dels kan du vælge vores prisvenlige løsning, hvor vi leverer møblerne direkte ind i huset og stiller dem, hvor du synes, at de passer. Du kan også betale lidt ekstra for at få levering og montering, så samler vi møblerne for dig, så du selv slipper for besværet. Hvis vi skal tage dine gamle møbler med, bestiller du blot levering, montering og bortskaffelse, så slipper du for at tænke på, hvad du skal gøre med det gamle garderobeskab eller den gamle reol. Det er således let at få leveret alle de møbler og alle de kasser, bokse og kurve, som du har brug for, så du altid kan holde dit hjem opryddet.