16varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 16 af 16

Bænke kommer dig til undsætning, når du trænger til et hvil

Bænke er ualmindelige gode siddepladser. Ikke nok med, at bænke er praktiske, så er de også pæne. Når du læser ordet ”bænk”, så tænker du måske på de fine bænke, der står langs stier og på gågaden. En bænk kommer dig derfor til undsætning, når du trænger til et hvil på gåturen. Af denne grund kan man sagtens forestille sig bænke inde i hjemmet. Ikke fordi, at rejsen igennem huset er så lang, at du får brug for et hvil på halvejen. Men i stedet som en siddeplads, der står klar de steder, hvor du har brug for det. Entréen kunne være et eksempel. Har du et par sko, som er lidt svære at få på? I stedet for at hoppe og danse for at holde balancen, kan du anskaffe dig en bænk til entréen. Så kan du med lethed få dine sko på. Har de mindste ikke lært at binde sine egne snørebånd, vil en indendørs bænk også være belejlig. Barnet kan sætte sig op på bænken således, at du ikke skal bukke dig for langt ned. Der er derfor kun positive ting at sige om bænke, specielt når du også bliver introduceret for en bænk med opbevaring.

Bænke med opbevaring er den perfekte kombination

Bænke med opbevaring kombinerer to af husets vigtigste ting – siddeplads og opbevaring. I entréen er dette møbel intet mindre end genialt, fordi denne bænk kan opbevare alle ungernes vanter, huer og tørklæder. På den måde vil der komme langt mere orden i husets travle rum. Entréen giver hjemmets førstehåndindtryk. Bænke med opbevaring bidrager positivt til et hus uden rod og kaos. Når først du har købt dig en bænk med opbevaring – entréens vidunderbarn og alt-muligt-mand – vil du med det samme kunne se, hvordan rodet langsomt forvinder. Det gælder selvfølgelig kun, hvis den bliver brugt. Vi har naturligvis sørget for, at vores udvalg af bænke både er fremstillet i kvalitetsmaterieler uden at gå på kompromis med designet. Vi har gjort bænkene lette og elegante, så de ikke kommer til at dominere rummet.

Skab et fransk landkøkken hjemme hos dig med en bænk med opbevaring

I køkkenet eller i spisestuen vil en bænk med opbevaring give et landligt udtryk. Udskift nogle af spisestuestolene med en bænk, der stilles op af væggen. Fuldfør følelsen af et fransk landkøkken med antikke pynteting og blomstrede hynder. Sidstnævnte er også med til at øge komforten således, at du har lyst til at bruge flere timer på din bænk. Opbevaringsrummet kan indeholde alt fra dækkeservietter til spil. Så har du den slags lige ved hånden, når stemningen byder sig på brætspil om aftenen. Når først stearinlysene er tændte, slikket er stillet på bordet og stilheden bliver afbrudt af latter, er du garanteret en rigtig hyggelig aften. Bænke med opbevaring, eller almindelige slagbænke, er derfor meget mere end bare møbler. De er en del af dit liv.