IDEmøblers historie

Det hele begyndte i 1969 – samme år, hvor Neil Armstrong som det første menneske satte sin fod på månen. Og året, hvor en række selvstændige og fremsynede møbelhandlere satte sig sammen og etablerede IDEmøbler. Udgangspunktet var fælles indkøb og fælles markedsføring for at stå stærkere i konkurrencen og tilbyde danskerne et bredt udvalg af tidens moderne møbler til de bedste priser.

Kendt varemærke

Det karakteristiske logo med den røde prik over i’et blev hurtigt et af Danmarks mest kendte varemærker og IDEmøbler nåede snart en omsætning på over 100 millioner kroner. Kendskabsgraden var allerede i 1974 oppe på, at 74 procent af danskerne kendte kæden, der snart bredte sig over hele landet.

I 1975 blev samarbejdet omdannet til en frivillig kæde, og IDEmøbler fortsatte ekspansionen i Danmark og blev hurtigt landsdækkende og danskernes absolut foretrukne kæde at besøge, når hjemmet skulle fornyes.

Solgt – og solgt igen

I 2007 blev IDEmøbler overtaget af den nordiske kapitalfond Axcel, som i 2009 ligeledes købte ILVA og lagde de to kæder i et fælles moderselskab med navnet IDdesign A/S.

I 2013 blev IDEmøbler solgt videre. Her overtog JYSK-stifter Lars Larsen IDdesign – og de to kæder drives i dag videre fra hovedkontoret i Sabro ved Aarhus.

Inspiration til danskerne

Gennem alle årene har IDEmøbler ønsket at inspirere danskerne til at indrette deres personlige hjem.
Sådan var det i 1969, og sådan er det i dag, hvor IDEmøbler har bolighuse over hele landet – og derudover er der bolighuse på Færøerne og på Island. IDEmøblers koncept er kendetegnet ved et bredt sortiment - primært til stuen, spisestuen, soveværelset og haven - i godt design og god kvalitet.

IDEmøbler har gennem alle årene ønsket at udbygge sin position som danskernes foretrukne sted at købe møbler. Og strategien forfølges til stadighed. IDEmøbler arbejder hele tiden på at udvide med flere bolighuse, da man ønsker at være så tæt på kunderne som muligt – og være det lokale bolighus for alle danskere.

Kundernes førstevalg!

Målgruppen er kunder, der værdsætter kvalitetsmøbler og ønsker at handle et sted, hvor man kan opleve Danmarks største udvalg særligt til stuen, spisestuen og soveværelset. IDEmøbler ønsker at have det mest varierede sortiment i en varieret prisklasse, så der er noget for enhver smag – og enhver pengepung.

Nøgleordene er tilgængelighed, inspiration, rådgivning, kvalitet, stort sortiment og gode priser.

IDEmøbler er altid på kig efter nye steder at åbne bolighuse i Danmark – og vil være landets i særklasse mest inspirerende bolighus og kundernes førstevalg!