Wonderland senge

Lige siden 1969 har Wonderland sørget for god søvn og hvile, så du kan få den bedste start på din dag. Den norske sengeproducent har specialiseret sig i individuelle sengeløsninger i høj kvalitet, så du kan få en personlig seng, der er tilpasset dit behov og din optimale komfort.

Hos IDEmøbler finder du et stort udvalg af senge fra Wonderland, og vi står altid klar til at hjælpe dig med den helt rigtige seng.

22varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 22 af 22

Senge fra Wonderland

Wonderland er et norsk mærke, der har specialiseret sig i senge lige siden 1969. I dag er Wonderland en af de ledende brands i Skandinavien inden for sengeløsninger, og alle deres senge skabes med henblik på optimal søvn og hvile. Den høje kvalitet på sengene med nøje udvalgte materialer er højt prioriteret i deres produktudvikling, og der bliver lagt meget vægt på individuelt tilpassede løsninger.

De fleste mennesker foretrækker at ligge på siden, når de sover, og kombineret med det forkerte underlag kan trykket på især skulder og hofte over tid have en generende virkning på hele kroppen. Norske Wonderland specialiserer sig i senge, der tilpasser sig efter din krops unikke behov med henblik på optimal komfort og velvære både i og uden for sengen.

Madrasser med skulderzone og mulighed for at justere fastheden under hoften medvirker til at afslappe de rigtige muskler og sørge for en god nattesøvn.

En Wonderland madras laves ikke som andre madrasser, da de støber de enkelte komponenter sammen efter en patenteret metode. Med en seng fra Wonderland får du desuden garanti mod helbredsskadelige materialer og livtidsgaranti mod brud på fjedre og rammer. Du kan derfor sove helt trygt med visheden om, at din seng er af højeste kvalitet.

Wonderlands senge og kontinentalsenge giver dig altså den søvn og hvile, som kroppen har behov for, så du kan præstere i en travl hverdag. Du finder en bredt udvalg af senge og kontinentalsenge her på siden, så der er helt sikkert en variant der passer lige til dig.

Minimal vedligeholdelse

En sund seng er en ren seng, og senge Wonderland har en luftfornyelse og fugtregulering, der holder kravet til vedligeholdelse på et minimum. Alle senge fra Wonderland kommer med et betræk, der er let aftageligt med henblik på vask. Derudover er alle madrasser vendbare, hvilket er med til at forlænge sengens levetid.

Wonderlands kontinentalsenge hører til blandt de bedste trykaflastende senge på markedet og egner sig både til folk med særlige behov for et optimalt underlag og de, der blot ønsker den bedst mulige nattesøvn. Senge som Wonderland Harmony, Wonderland Octave og Wonderland Windsor kombinerer lækkert design med høj kvalitet. Wonderland udmærker sig også ved at lave kantstabile senge, der giver ekstra tryghed for sovende, der har det med at vende sig i sengen i løbet af natten.

Blandt Wonderlands populære modeller med ben og potentiel opbevaringsplads under sengen finder du senge som Wonderland Harmony og Wonderland Scala. Hvis du ønsker at afprøve sengen, før du bestemmer dig, er du altid velkommen i din nærmeste IDEmøbler. Se vores oversigt over butikker for at finde en IDEmøbler tæt på dig. Vi anbefaler, at du kontakter den enkelte butik for at høre, om vi har sengen hjemme.

Find din rette Wonderland-seng

En seng er en stor investering – også i din sundhed. Når du skal finde din nye seng, er det derfor ikke bare vigtigt, at du finder en med det rette udseende eller den rigtige størrelse. Når du skal købe en ny seng, er det nemlig meget vigtigt, at du finder en seng, der matcher dine behov. En seng skal støtte din krop, og derfor har Wonderland en masse forskellige varianter, så der findes en seng til enhver krop.

Sengene og madrasserne deles ind i forskellige zoner, med forskellig fasthed, så du kan få en helt optimal søvn. Da de flest foretrækker at ligge på siden når de sover, er det en god ide at justere fastheden omkring skuldrene, så de kan synke blødt og behageligt ned i madrassen. Ved at finde en seng der giver en optimal ligestilling, sikrer du dig en god støtte, afslappede muskler og ikke mindst en god nats søvn.

Med en seng fra Wonderland vil du vågne udhvilet og klar til en ny dag. Alle senge fra Wonderland har vaskbart betræk, der gør det nemt at holde sengen ren og uden husstøvmider. De eksklusive materialer der bliver brugt til Wonderlands senge er desuden meget slidstærke og fås i flere farver.

Køb Wonderland senge online

Klik på de enkelte produkter for at danne dig et overblik over, hvad der følger med de forskellige senge. De fleste Wonderland-senge kommer med forskellige overmadrasser i modellerne Superior, Premium og Classic. Alle modeller er udført i kvalitetsmaterialer, der tilpasser sig den enkelte krop og sørger for høj ventilation og minimal fugtighed. Wonderland Superior-topmadrassen er særlig innovativ i sit regulerende tekstil, der tilpasser sig kroppens temperatur.

For at fuldende det blødt kantede look kan du overveje at komplettere købet af en Wonderland-seng med en tilhørende Wonderland Qube sengebord. Hos IDEmøbler leveres alle senge og møbler med en personlig fragtmand til en fast lav pris Læs mere om fragt og levering. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende produkter, levering eller lignende.