Wonderland senge

Lige siden 1969 har Wonderland sørget for god søvn og hvile, så du kan få den bedste start på din dag. Den norske sengeproducent har specialiseret sig i individuelle sengeløsninger i høj kvalitet, så du kan få en personlig seng, der er tilpasset dit behov og din optimale komfort.

Hos IDEmøbler finder du et stort udvalg af senge fra Wonderland, og vi står altid klar til at hjælpe dig med den helt rigtige seng.

Wonderland

katalog

 • Justerbare hoftezone

  Justér selv fastheden efter behov

 • Skulderzone

  Få korrekt liggestilling med lige rygsøjle

 • Vaskbare tekstiler

  Aftageligt vaskbart betræk

 • Kantstabil madras

  Støtte og komfort helt ud til kanten

 • Vendbar madras

  Vend madrassen og forlæng sengens levetid

Wonderland Boksmadrasser

Med rødder i det vestlige Norge afspejler Wonderlands senge den klassiske skandinaviske stil med rene linjer og et let udtryk. Når du køber en Wonderland boksmadras får du udover et elegant udseende en seng i høj kvalitet med en liggekomfort, der er bedre end det sædvanlige.

Du får en seng med justerbar fasthed, så du kan opnå præcis den støtte, som du har behov for. Derudover får du en kantstabil og vendbar madras, der forbliver komfortabel år efter år. Boksmadrasserne er alle opbygget med pocketfjedre og leveres med topmadras.

Note High boksmadrasser:

Ønsker du høj kvalitet og god liggekomfort til en fornuftig pris, er Wonderland Note high boksmadrassen et oplagt valg.
Her får du væsentlige funktioner, som Standard Pocket affjedring og skulderzone, som sikrer en god og behagelig liggekomfort. Madrassen er desuden vendbar og forsynet med aftageligt, vaskbart betræk.
Alt i alt får du her en lækker boksmadras, som i absolut topkvalitet for sin prisklasse.

Harmony High boksmadrasser

Wonderland Harmony Boksmadras leverer både høj kvalitet og god komfort for pengene. Du får en boksmadras med latexpolstring og en justerbar hoftezone, så du kan indstille sengen efter dine behov. Harmony er desuden med skulderzone og fjedersystemet Comfort Pocket, der tilpasser sig efter kroppen og dermed sikrer optimal støtte og aflastning. Du får med andre ord de bedste vilkår for en god søvn.

Wonderland kontinentalsenge

Gennem knapt 30 år har Wonderland udviklet innovative løsninger, der skal give det skandinaviske folk en god søvn. Wonderland udviklede blandt andet den allerførste kontinentalseng. Fællestrækket for alle Wonderland kontinentalsenge er først og fremmest den høje komfort og muligheden for at tilpasse senge specifikt til dine behov. De fleste af modellerne findes med flere komfortniveauer, to lag Pocket fjedre i madrasserne, justerbar fasthed og affjedrende bund.

Alle senge har desuden aftageligt betræk, som kan vaskes ved 60°C.

Octave kontinentalsenge

Wonderland Octave Kontinentalseng er en moderne seng med sokkel og heldækkende betræk. Sengen er perfekt for dig, som er på udkig efter en god liggekomfort til en rigtig god pris.
En kantstabil madras sikrer behagelig liggekomfort overalt i sengen. Og med Standard Pocket fjedre i hovedmadrassen og en særskilt skulderzone får kroppen den helt rigtige støtte og aflastning.

Harmony kontinentalsenge

Er du på udkig efter optimal trykaflastning og støtte er Wonderland Harmony kontinentalsengen et god bud. Her får du en seng med Comfort Pocket, der tilpasser sig efter netop din krop.
Harmony er også designet med affjedrende trælameller i bunden og justerbar hoftezone. Endelig får du i Harmony Kontinentalseng en kantstabil madras, så du ligger behageligt, uanset om du ligger på kanten eller helt inde på madrassen.

Windsor kontinentalsenge

Wonderland Windsor kontinentalsengene giver dig enestående god søvn og aflastning for hele kroppen. Med Exclusive Pocket i hovedmadrassen og Standard Pocket i undermadrassen får du ekstragod trykfordeling og komfort. Exclusive Pocket er vores mest eksklusive Pocketfjder og en progressiv fjeder, der er særligt blød i toppen, mens den bliver mere og mere fast, jo mere madrassen belastes.
Windsor kontinentalsengen er en seng, som giver særdeles god trykaflastning samtidig med, at du får ekstragod støtte for kroppens tungere partier.

Topmadrasser fra Wonderland

Når du skal ligge godt er en god topmadras helt uundværlig. Wonderland har udviklet en serie af topmadrasser, der med en række funktionelle egenskaber sikrer den optimale liggekomfort - hele natten.

3 gode grunde til at vælge en Wonderland topmadras

 • Temperatur-regulerende teknologi

 • RapidDry fugttransport og ventilation

 • Pulse latex - Fleksibel og komfortabel

Drømmer du om den perfekte sovetemperatur? Tekstil37°C er en temperaturregulerende teknologi, der tilpasser sig kroppens temperatur og holder den på et optimalt niveau. Teknologien er desuden ØkoTex-certificeret.

Oplev optimal ventilation og fugttransport med RapidDry specialudviklet hulfiber. Tekstilet vil transportere overskydende fugt væk og sikre en tør og behagelig søvn.

Alle Wonderlands latex topmadrasser er med Pulse Latex, som indeholder den nyeste teknologi indenfor fremstilling af latex: SonoCore. Pulse Latex i topmadrasserne er både bløde og elastiske, har en fantastisk ventilation og er samtidig enormt slidstærke. Alt i alt er dette med til at give en fantastisk sovekomfort og et perfekt soveklima.

Tilbehør fra Wonderland

Garanti på Wonderland

Du får 5 års reklamationsret på materiale-, motor- og produktionsfejl. Reklamationsretten dækker ikke almindeligt slidtage.

5 års garanti mod sammenfald på det vendbare fjederindlæg. Garantien dækker ikke naturlig sætning. Garantien udvides med 10 år ved online registrering.

25 års garanti mod brud på madrassens fjedre og boxramme.

90 dages ombytningsret på fasthed*. Mod gebyr har du mulighed for at ombytte madrassens fasthed indenfor 90 dage.

*Der tilbydes én ombytning pr. ordre og ikke ombytning på madrasindlæg med helt liggeflademål 160/180/200x200 cm og 180/210x210 cm samt specialmål.

Senge fra Wonderland

Wonderland er et norsk mærke, der har specialiseret sig i senge lige siden 1969. I dag er Wonderland en af de ledende brands i Skandinavien inden for sengeløsninger, og alle deres senge skabes med henblik på optimal søvn og hvile. Den høje kvalitet på sengene med nøje udvalgte materialer er højt prioriteret i deres produktudvikling, og der bliver lagt meget vægt på individuelt tilpassede løsninger.

De fleste mennesker foretrækker at ligge på siden, når de sover, og kombineret med det forkerte underlag kan trykket på især skulder og hofte over tid have en generende virkning på hele kroppen. Norske Wonderland specialiserer sig i senge, der tilpasser sig efter din krops unikke behov med henblik på optimal komfort og velvære både i og uden for sengen.

Madrasser med skulderzone og mulighed for at justere fastheden under hoften medvirker til at afslappe de rigtige muskler og sørge for en god nattesøvn.

En Wonderland madras laves ikke som andre madrasser, da de støber de enkelte komponenter sammen efter en patenteret metode. Med en seng fra Wonderland får du desuden garanti mod helbredsskadelige materialer og 25 års garanti mod brud på fjedre og rammer. Du kan derfor sove helt trygt med visheden om, at din seng er af højeste kvalitet.

Wonderlands senge og kontinentalsenge giver dig altså den søvn og hvile, som kroppen har behov for, så du kan præstere i en travl hverdag. Du finder en bredt udvalg af senge og kontinentalsenge her på siden, så der er helt sikkert en variant der passer lige til dig.

Minimal vedligeholdelse

En sund seng er en ren seng, og senge Wonderland har en luftfornyelse og fugtregulering, der holder kravet til vedligeholdelse på et minimum. Alle senge fra Wonderland kommer med et betræk, der er let aftageligt med henblik på vask. Derudover er alle madrasser vendbare, hvilket er med til at forlænge sengens levetid.

Wonderlands kontinentalsenge hører til blandt de bedste trykaflastende senge på markedet og egner sig både til folk med særlige behov for et optimalt underlag og de, der blot ønsker den bedst mulige nattesøvn. Senge som Wonderland Harmony, Wonderland Octave og Wonderland Windsor kombinerer lækkert design med høj kvalitet. Wonderland udmærker sig også ved at lave kantstabile senge, der giver ekstra tryghed for sovende, der har det med at vende sig i sengen i løbet af natten.

Blandt Wonderlands populære modeller med ben og potentiel opbevaringsplads under sengen finder du senge som Wonderland Harmony og Wonderland Note. Hvis du ønsker at afprøve sengen, før du bestemmer dig, er du altid velkommen i din nærmeste IDEmøbler. Se vores oversigt over butikker for at finde en IDEmøbler tæt på dig. Vi anbefaler, at du kontakter den enkelte butik for at høre, om vi har sengen hjemme.

Find din rette Wonderland-seng

En seng er en stor investering – også i din sundhed. Når du skal finde din nye seng, er det derfor ikke bare vigtigt, at du finder en med det rette udseende eller den rigtige størrelse. Når du skal købe en ny seng, er det nemlig meget vigtigt, at du finder en seng, der matcher dine behov. En seng skal støtte din krop, og derfor har Wonderland en masse forskellige varianter, så der findes en seng til enhver krop.

Sengene og madrasserne deles ind i forskellige zoner, med forskellig fasthed, så du kan få en helt optimal søvn. Da de flest foretrækker at ligge på siden når de sover, er det en god ide at justere fastheden omkring skuldrene, så de kan synke blødt og behageligt ned i madrassen. Ved at finde en seng der giver en optimal ligestilling, sikrer du dig en god støtte, afslappede muskler og ikke mindst en god nats søvn.

Med en seng fra Wonderland vil du vågne udhvilet og klar til en ny dag. Alle senge fra Wonderland har vaskbart betræk, der gør det nemt at holde sengen ren og uden husstøvmider. De eksklusive materialer der bliver brugt til Wonderlands senge er desuden meget slidstærke og fås i flere farver.

Køb Wonderland senge online

Klik på de enkelte produkter for at danne dig et overblik over, hvad der følger med de forskellige senge. De fleste Wonderland-senge kommer med forskellige topmadrasser i modellerne Superior, Premium og Classic. Alle modeller er udført i kvalitetsmaterialer, der tilpasser sig den enkelte krop og sørger for høj ventilation og minimal fugtighed. Wonderland Superior-topmadrassen er særlig innovativ i sit regulerende tekstil, der tilpasser sig kroppens temperatur.

For at fuldende det blødt kantede look kan du overveje at komplettere købet af en Wonderland-seng med en tilhørende Wonderland Qube sengebord. Hos IDEmøbler leveres alle senge og møbler med en personlig fragtmand til en fast lav pris Læs mere om fragt og levering. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende produkter, levering eller lignende.