Senge og puder fra TEMPUR

Blød, hvor du ønsker det. Hård, hvor du har behov for det. TEMPUR er i en klasse for sig selv, når det kommer til din søvn og liggekomforten i din seng. TEMPURs specielle teknologi sørger for, at underlaget tilpasser sig din kropsform og giver dig en følelse af at ligge på blødt skum.

Med millioner af støttepunkter giver hovedpuderne og madrasserne fra TEMPUR dig en unik støtte for din krop og dermed de bedste forudsætninger for en uforstyrret søvn.

47Produkter i TEMPUR
Sortering

Filtreret efter Nulstil alle
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 47

TEMPUR - Produkter i fænomenal kvalitet

Soveværelset er et vigtigt rum, da det er her din dag begynder og slutter. Det er her du skal have fornyet din energi, for at kunne klare en travl hverdag, og det er ligeledes her du bruger rigtig mange timer hver eneste dag. Det er derfor ikke helt ligegyldigt, hvilke omgivelser du befinder dig i – stil, lys og luft er alle vigtige faktorer for dit velbefindende i soveværelset. At investere i de rette omgivelser er altså en investering i dit eget velvære.

Med en seng fra TEMPUR får du ikke alene håndværk af højeste kvalitet, men også et stilrent design, der tager sig elegant ud i ethvert soveværelse. Det trykabsorberende skum blev udviklet af NASA i 1970’erne med henblik på at beskytte de opstigende astronauter, og siden er det minimalistiske design, der også udseendemæssigt adskiller TEMPUR fra andre senge og madrasser, kommet til for at fuldende det samlede billede.

Det øvre lag er sammensat af et naturligt fibermateriale, der sørger for at drive fugten væk fra madrassen, mens det nedre lag medvirker til at temperere madrassen og udlede den overskydende varme. Resultatet er en frisk nattesøvn uden unødvendige svedeture og fugtige fornemmelser. Alle TEMPUR-madrasser kommer med et let aftageligt betræk, der sikrer nem vask og vedligeholdelse.

Udover madrasser og senge har TEMPUR udviklet en række hovedpuder, der er særligt designet til at give den bedst mulige liggekomfort. Hos IDEmøbler finder du et udvalg af puder fra TEMPUR. Du kan læse mere om dem her: TEMPUR puder

Dit livs bedste nattesøvn begynder her

Hos IDEmøbler er vi eksperter i din nattesøvn, og vi har i vores udvalg af senge, madrasser og tilbehør sørget for kun at vælge de absolut bedste produkter, der sikrer dig en god nattesøvn. TEMPUR er et af de mærker, vi er stolte af at have i vores sortiment, og med et produkt fra TEMPUR kan du være sikker på at finde noget, der matcher dig uanset din kropsform, størrelse og alder.

Da vi mennesker er forskellige, findes der ikke én seng som passer perfekt til alle. Hos IDEmøbler har vi derfor gjort det til en mærkesag at rådgive vores kunder til en bedre nattesøvn. Få rådgivning fra specialiserede fagfolk ved at snakke med en søvnekspert, som hjælper dig med at finde en seng, der passer perfekt til dig og dine behov. Sammen skaber vi den ideelle soveoplevelse for dig.

Du er altid velkommen i en butik nær dig, hvis du ønsker at få et godt tilbud, høre mere om dine muligheder for at bruge en madras i en eksisterende sengeramme og meget andet. Vores mål er at hjælpe dig med at få den absolut bedste nattesøvn til en god pris. Kontakt din nærmeste IDEmøbler, eller kom ned og sig hej – så sørger vi for at hjælpe dig på rette vej til en god nats søvn.