Temprakon dyner og puder

Med en teknologi, der oprindeligt blev udviklet til astronauters rumdragter, er produkterne fra Temprakon lavet i materialer og udstyret med funktioner, der med garanti sikrer dig en god søvn.

Den rigtige temperatur og fugtafledning er essentiel for din søvn. Teknologien i dyner, puder og topmadrasser fra Temprakon er både fugt- og temperaturregulerende og sørger for, at du med en god nats søvn, får en de rigtige betingelser for en god dag.

15varer
- Filtreret efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 15 af 15

Temprakon – rumteknologi til nattesøvnen

En dyne eller en pude fra Temprakon er ikke lavet af hvilket som helst stof. Med udgangspunkt i avanceret rumteknologi består produkterne fra Temprakon af en kompleks sammensætning af dun, fibre og latex. Alle ved, hvordan det føles at vågne op i sengen med en klam fornemmelse. Når vi sover, udleder kroppen sved og fugt, og vi har det med nogle gange at bevæge os i søvne. Temprakon Advance-serien er industriførende, når det kommer til produkter, der skaber en komfortabel sovetemperatur og leder ubehagelig fugt væk fra sengemiljøet.

Temprakon udspringer af en kompleks teknologi, der oprindeligt var tænkt som temperaturregulerende materiale i astronauternes rumdragter. Faktisk er Temprakon-teknologien så avanceret, at Temprakon i 2003 modtog et officielt certifikat fra NASA som anerkendelse for at have anvendt det rumteknologiske materiale til at forbedre brugernes søvn. I dag kan resten af verden – og måske du – få glæde af denne nye, innovative måde at sove på.

Temprakon er et møde mellem skønne naturmaterialer og sofistikeret klimaregulerende teknologi til dig, der ikke vil gå på kompromis med din gode nattesøvn. Temprakon serien af dyner, puder og madrastoppere ser ud og føles som helt normale, skønne dunprodukter, men er kombineret med særlige temperatur- og fugtregulerende mikrofibre baseret på en teknologi, der oprindeligt blev udviklet til astronauters rumdragter. Hvis du har tendens til nattesved, eller hvis du oplever at veksle mellem at have det for koldt og for varmt under dynen, vil du få stor glæde af Temprakon, som vil sikre dig en komfortabel sovetemperatur hele natten igennem.

Fremtidens dyner og puder findes lige her

Den aktive side i Temprakon-produkterne består af naturlige olier, der sørger for et optimalt soveklima med førnævnte temperaturregulering og en antibakteriel funktion, der forringer vilkårene for bl.a. husstøvmider og bakterier. Temprakon Advance indeholder ydermere en øjeblikkeligt kølende effekt, mens Temprakon Comfort rummer alle de andre væsentlige fordele ved de avancerede dyner og puder.

Vi har alle forskellige måder at sove på. Derfor kan det være en fordel at gøre dig nogle overvejelser, før du investerer i en ny pude. Nogle puder er større end andre, og blandt Temprakon-puderne finder du også f.eks. varianter med skumkerne, der giver en mere fast pude. Hvad enten du foretrækker at sove på ryggen, siden eller maven, er der med garanti en Temprakon-pude, der vil optimere din nattesøvn på flere niveauer.

Modsat de fleste andre dyner fås Temprakon-dyner i flere forskellige varmeklasser. Nogle mennesker udleder mere varme end andre og kan derfor have brug for den kølende effekt fra en lettere dyne, mens der modsat er andre, der har det med at fryse om natten og derfor har brug for en større, varmere dyne. Hvis du kan kende dig selv i en af disse klasser, vil du helt sikkert have gavn af en Temprakon-dyne.

En Temprakon-topmadras har en fugtafledende og temperaturregulerende effekt og kan med sin skridsikre bund bruges til alle senge i samme størrelse. Dobbeltmadrassen er splittet i to dele ved hovedpartiet, så det ene hovedstykke kan hæves uafhængigt af det andet, uden at der opstår et “hak” i sengen.

Køb Temprakon online hos IDEmøbler

Med Temprakon får du det ypperste inden for dyne- og pudeteknologi. Den danske virksomhed udvikler højtavancerede og luksuriøse produkter, der tager højde for menneskers forskellige måder at sove på og sigter efter den bedst mulige komfort og nattesøvn på alle tænkelige måder.

Hvis du ønsker at snakke med en af vores møbeleksperter, før du foretager et køb, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller via e-mail. Vi står også altid klar til at give dig gode råd og en hjælpende i vores møbelhuse over hele landet. Se også vores samlede sortiment af dyner og puder.