Stressless®

Stressless åbner op for en verden af komfort. Med mere end 40 års udvikling i design og funktioner, er det ingen overraskelse, at Stressless kan dig sikre ultimativ komfort og love dig en formidabel magelighed. Nakkestøtten og lændestøtten i en Stressless sofa eller lænestol tilpasser sig automatisk, når du sætter dig i den, og sørger for, at du praktisk talt stresser mindre.

49varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 49

Stressless-stole giver den bedste komfort

Som navnet antyder, er der her tale om et møbel, der er nærved magisk i sin funktion. Siden 1970 er formularen bag Stressless-stolene blevet udviklet og finpudset til perfektion, og Stressless-serien er i dag Ekornes’ mest succesfulde møbelserie. Design og komfort er i højsædet, hvilket man fornemmer allerede ved første syn. Det er et møbel, du med det samme får lyst til at sætte dig i – med hele kroppen.

En direkte oversættelse af navnet er ”stress mindre”, hvilket er mantraet, der guider både designet og komforten af alle deres møbler. Prisen på Stressless’ produkter fortæller dig, at dette ikke er standardmøbler, du har med at gøre. Det skaber også høje forventninger, men dette motiverer Stressless til løbende at forbedre produkterne – både i forholdet til designet, men mest af alt komforten.

Komfort er omdrejningspunktet for Stressless. Det formstøbte koldskum omfavner kroppen og giver en usammenlignelig komfort. Dette lægger standarden, ikke kun for Stressless’ andre produkter, men også for hele markedet inden for sofaer og lænestole. En Stressless stol er derfor ikke bare en stol – det er et løfte til dig selv om, at du aldrig vil gå på kompromis med komforten igen.

En unik kombination af design og funktionalitet

En rigtig hvilestol handler ikke kun om at sidde godt. Alle Stressless-stole har deres egen funktionalitet, charme og finjusterede lænefunktion, der sammen med en fodskammel kan skabe de bedste omstændigheder for den fuldstændige afslappelse. Find inspiration blandt de mange modeller i vores katalog, hvoraf flere fås i forskelligt stof, så du kan ramme den helt rigtige stil i dagligstuen, udestuen eller hvor du nu foretrækker at slappe af.

Ekornes Stressless følger naturligt med kroppens bevægelser. Hvad enten der er tale om majestætiske liggestole som Stressless City og Stressless Skyline eller den mere underspillede Stressless Metro, er stolen designet som en alsidig one-size-fits-all, der er perfekt at læse dagens avis i, tage en lur i eller bruge i godt selskab.

Møblerne kendetegnes ved de bløde kurver, der er med til at give en komfort, der er suverænt den bedste på markedet. Alle lænestole, skamler og sofaer fra Stressless er lavet af kvalitetslæder, der er med til at forlænge dit møbels levetid. Til en pris der er højere end gennemsnittet, er Stressless’ produkter en investering. Ikke kun en investering af dine penge, men også en investering i dit eget velbefindende.

Miljøbevidsthed og eksklusivt nordisk design

Selvom Stressless’ hovedfokus er den ultimative komfort, er der ingen tvivl om, at der her er tale om et ægte designmøbel. Det rustikke læder og de bløde kurver fortæller om et nordisk design, der taler lige dele til landet og storbyen. En Stressless-stol vil således tage sig lige godt ud i lejligheden som i sommerhuset, og selvom der er detaljer, der går igen, har hver model sit helt eget udtryk, som du kan sigte efter.

Stressless er udført i europæisk bøg, der efterfølgende gennemgår en grundig behandling, test og fejlsøgning. Sammen med belægningen af komplekst sammensatte fjedre og skum udgør træet et solidt og komfortabelt korpus i alle stolene, før de endelig bliver betrukket i læder. Læderet produceres af nogle af verdens førende garverier og bliver naturligvis syet i hånden af Ekornes’ møbelspecialister, ligesom selve monteringen af de forskellige dele foregår i hånden.

Ud over kvalitet og komfort er en Stressless-hvilestol også garant for miljøbevidsthed – på både makroplan og mikroplan. Miljøvenlige materialer og en årelang vision om at alt, der bliver tilovers i produktionen ikke må gå til spilde er med til at skabe en ovenud bevidst miljøprofil. Overskydende træ bliver endvidere brugt som varmeelement på Ekornes’ fabrikker, mens overskydende skindrester går til virksomheder, der producerer mindre læderprodukter.

Et væld af farver og faconer

Den symfoni, der opstår mellem designet og komforten af Stressless’ møbler, finder du ikke andre steder. Antallet af designs og farver kan ikke tælles på to hænder, hvilket betyder, at du med lethed kan finde det møbel, der matcher din smag. Det gælder, uanset om du er på udkig efter en sofa eller en hvilestol. Samtidig findes der en Stressless fodskammel til enhver model. Dette gør, at du helt ubesværet kan gennemføre indretningen af din stue. Det er sådan, den røde tråd skabes.

Stressless City følger ikke moden – den skaber moden. Denne serie passer til det rene og minimalistiske hjem, hvor kvalitet og godt design er det altafgørende. Her er designet en tand mere skarp og nytænkende, uden at skære ned på komforten. Er du ikke den store tilhænger af den stramme skandinaviske indretning, der har domineret i mange år, findes der heldigvis også et hav af andre designs, der vil falde bedre i din smag. Stressless er derfor både for flertallet og for individet.

Stressless – find den hos IDEmøbler

Fra Stressless finder du også et læderplejesæt, komplet med både svamp, rens og beskyttelse, så du kan sikre dit Stressless-produkt optimal pleje og en levetid udover det sædvanlige. Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os eller kigge forbi den nærmeste IDEmøbler-butik, hvis du vil vide mere, høre om gode tilbud eller mærke produkterne på egen krop. Vores fagkyndige medarbejdere står klar til at hjælpe dig på vej i dit valg.