Stressless®

Stressless åbner op for en verden af komfort. Med mere end 40 års udvikling i design og funktioner, er det ingen overraskelse, at Stressless kan dig sikre ultimativ komfort og love dig en formidabel magelighed. Nakkestøtten og lændestøtten i en Stressless sofa eller lænestol tilpasser sig automatisk, når du sætter dig i den, og sørger for, at du praktisk talt stresser mindre.

49varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 49

Tempur tilpasser sig din kropsform

Tempur-madrasser er med til at ændre og forbedre den måde vi sover på. Madrasserne er lavet med en revolutionerende teknik der gør, at du får en følelse af at svæve, mens du sover. Har du nogensinde prøvet at vågne op med ondt i ryggen eller nakken? For mange danskere er det blevet hverdag, men med en madras og pude fra Tempur, vil du opleve en meget roligere og mere behagelig søvn, idet madrassen aflaster kroppen optimalt.

Når du sover, er der dele af din krop, der er mere udsat end andre. Det gælder ikke mindst ryg, skulder og hofte, der alle kan blive udsat for et ubehageligt tryk og endda tage skade af denne tilstand. Tempur er en revolutionerende madras, der med sit trykabsorberende skum tilpasser sig den enkelte krop og derved sørger for en optimal nattesøvn uden forstyrrelser.

Mange mennesker vender og drejer sig adskillige gange imellem de forskellige søvnstadier, noget det er ganske naturligt, men som for nogle kan for nogle være årsag til usammenhængende og manglende søvn. Her går Tempur-madrasser ind og hjælper, da de er lavet af materialer som giver støtte til hele din krop, ved at fordele tryk og vægt ligeligt på madrassen. Madrassen er blød, hvor det nødvendigt og fast, hvor det kræves.

En anden kropsdel, der er sårbar, når vi sover, er hovedet og det tilhørende nakkeparti. Udover madrasser specialiserer Tempur sig også i trykabsorberende puder og nakkestøtter i forskellige former alt efter det enkelte behov. En pude som Tempur Original støtter hele nakkepartiet, mens den ekstra bløde Tempur Ombracio, kendt som ”sommerfuglepuden”, er som sendt fra himlen for de, der nogle gange foretrækker at sove på maven.

Produkter i fænomenal kvalitet

Soveværelset er et vigtigt rum, da det er her din dag begynder og slutter. Det er her du skal have fornyet din energi, for at kunne klare en travl hverdag, og det er ligeledes her du bruger rigtig mange timer hver eneste dag. Det er derfor ikke helt ligegyldigt, hvilke omgivelser du befinder dig i – stil, lys og luft er alle vigtige faktorer for dit velbefindende i soveværelset. At investere i de rette omgivelser er altså en investering i dit eget velvære.

Med en seng fra Tempur får du ikke alene håndværk af højeste kvalitet, men også et stilrent design, der tager sig elegant ud i ethvert soveværelse. Det trykabsorberende skum blev udviklet af NASA i 1970’erne med henblik på at beskytte de opstigende astronauter, og siden er det minimalistiske design, der også udseendemæssigt adskiller Tempur fra andre senge og madrasser, kommet til for at fuldende det samlede billede.

Det øvre lag er sammensat af et naturligt fibermateriale, der sørger for at drive fugten væk fra madrassen, mens det nedre lag medvirker til at temperere madrassen og udlede den overskydende varme. Resultatet er en frisk nattesøvn uden unødvendige svedeture og fugtige fornemmelser. Alle Tempur-madrasser kommer med et let aftageligt betræk, der sikrer nem vask og vedligeholdelse.

Dit livs bedste nattesøvn begynder her

Hos IDEmøbler er vi eksperter i din nattesøvn, og vi har i vores udvalg af senge, madrasser og tilbehør sørget for kun at vælge de absolut bedste produkter, der sikrer dig en god nattesøvn. Tempur er et af de mærker, vi er stolte af at have i vores sortiment, og med et produkt fra Tempur kan du være sikker på at finde noget, der matcher dig uanset din kropsform, størrelse og alder.

Da vi mennesker er forskellige, findes der ikke én seng som passer perfekt til alle. Hos IDEmøbler har vi derfor gjort det til en mærkesag at rådgive vores kunder til en bedre nattesøvn. Få rådgivning fra specialiserede fagfolk ved at snakke med en sengeekspert, som hjælper dig med at finde en seng, der passer perfekt til dig og dine behov. Sammen skaber vi den, ideelle soveoplevelse for dig.

Du er altid velkommen i en butik nær dig, hvis du ønsker at få et godt tilbud, høre mere om dine muligheder for at bruge en madras i en eksisterende sengeramme og meget andet. Vores mål er at hjælpe dig med at få den absolut bedste nattesøvn til en god pris. Kontakt din nærmeste IDEmøbler, eller kom ned og sig hej – så sørger vi for at hjælpe dig på rette vej til en god nats søvn.