Stressless®

Stressless® åbner op for en verden af komfort. Med mere end 40 års udvikling i design og funktioner, er det ingen overraskelse, at Stressless® kan dig sikre ultimativ komfort og love dig en formidabel magelighed. Nakkestøtten og lændestøtten i en Stressless® sofa eller lænestol tilpasser sig automatisk, når du sætter dig i den, og sørger for, at du praktisk talt stresser mindre.

Stressless® Dining

Stressless® introducerer Stressless® Dining, som er en ny serie bestående af spiseborde og spisebordsstole. Forestil dig at sidde lige så behageligt ved spisebordet, som du gør i en god lænestol. Dette løser de med de elegante stole, som alle har en indbygget glidefunktion. På denne måde kan du og dine gæster sidde komfortabelt og hygge længe efter måltidet er endt.

Møblerne i denne serie fås desuden i forskellige træsorter og betræk, så du kan designe møblerne til at passe til netop din boligindretning.

Stressless® lænestole og borde

Stressless® er kendt for deres møbler i luksuriøse designs og så høj siddekomfort, at man snildt kan glemme hverdagens stress og jag. I en hverdag med mange gøremål, er det velfortjent med en yndlingsplads i hjemmet, hvor man kan slappe af med hvile, en god bog eller en yndlings TV-serie. Find den Stressless® lænestol, der lige netop passer til dine behov og din boligindretning.