Skræddersyede SPINTA indbygningsskabe

Med et SPINTA indbygningsskab kan du give dit soveværelse, bryggers, køkken eller andet rum et nyt look. SPINTA indbygningsskab kan nemlig skræddersys, så det passer præcis til dit hjem og dine drømme.

Hvis du har et gammelt indbygningsskab med låger, så kan du ved hjælp af SPINTA-beregneren designe dine nye skydelåger. Det vil give rummet et mere moderne look.

Du kan få den maksimale udnyttelse af plads med et SPINTA indbygningsskab. Skabet bygges nemlig fra gulv til loft og fra væg til væg. Eller fra gulv til loft og fra væg til gavl. Et SPINTA indbygget garderobeskab kan maksimalt måle 275 cm i højden og 580 cm i bredden.

Til et SPINTA indbygningsskab kan du vælge mellem en masse tilbehør, som hjælper dig til at få den rigtige opbygning af din skabsindretning. Om det er bakkeskuffer, trådkurve eller andet som du ønsker, så kan du med SPINTA lave en flot løsning.

Et SPINTA indbygningsskab er produceret på en dansk fabrik og bliver leveret direkte fra fabrikken til din adresse inden for 15 arbejdsdage.

Du kan bestille din Spinta garderobeskabe i alle IDEmøbler – vi glæder os til at hjælpe dig!

Design dit

eget skab her