9varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 9 af 9

Vælg mellem mange forskellige puder og plaider fra Södahl

Historien om Södahl begyndte i 1963, da designer og kunstner Hans Jürgen Schöbel grundlagde firmaet på sin filosofi om at udvikle kvalitetsprodukter i flotte designs, unikke kvaliteter, mønstre og farver, der kunne kombineres på kryds og tværs. Idag, mere end 50 år senere, ligger denne filosofi stadig dybt i Södahls dna. Det betyder, at du kan være sikker på at få produkter med lang holdbarhed, ikke bare hvad angår kvalitet, men også design og udtryk, fordi de følger tidens mest holdbare tendenser.

Hos IDEmøbler finder du et bredt udvalg af lækre sofapuder fra Södahl, der gør afslapningen i sofaen endnu mere komfortabel. Derudover finder du forskellige plaider, der er perfekte til de køligere dage.

Indret dit hjem i sæsonens farver med Södahl

Gennem mange år har Södahl været garant for klassisk og stilfuldt boligtilbehør til danskernes hjem, men det betyder langt fra, at Södahl er blevet kedelig og støvet. Tværtimod har man formået at bevare den klassiske stil, samtidig med at man i den grad er lykkedes med at indarbejde de seneste nye trends og tendenser. Dermed får du med Södahl puder og plaider, der passer ind i indretningen i denne sæson - og som også næste år kan kombineres med de seneste nye tendenser.