Natuzzi Editions - italiensk kvalitet og design

Læder er blandt de sikre vindere, når du skal indrette dagligstuen - og førstepladsen går til lædermøblerne fra italienske Natuzzi. Det er den uforlignelige ekspertise og passion for læder, der i dag har gjort Natuzzi til verdens førende indenfor læderpolstrede møbler. Igennem mere end et halv århundrede har Natuzzi specialiseret sig i uovertruffen komfort, design og kvalitet. Og det kan du få fingrene i lige her.

Natuzzi Editions-serien er designet af italienske Pasquale Natuzzi, der startede sit eget møbelværksted i en alder af kun 19 år. Hans mission var at skabe håndlavede møbler i høj kvalitet ved hjælp af de absolut bedste materialer, han kunne opdrive.

Natuzzi Editions B930

Når du rigtigt skal læne dig tilbage og slappe af, er en stor, blød lænestol det oplagte valg. Med denne model kan du læne hovedet tilbage og slå tankerne fra, imens du hviler fødderne oppe og nyder den ultimative afslapning.

Natuzzi Editions B988

Med et design, der mest af alt minder om en ægte Chesterfield, giver Natuzzi B988-serien et klassisk og nærmest majestætisk udtryk i din stue. De indsyede detaljer og læderet i topkvalitet forsikrer dig om, at du har at gøre med en sofa i klassisk design og enormt høj kvalitet.

Natuzzi Editions B895

Natuzzi Editions B895 er en modulsofaserie, så du kan sammensætte lige den sofa, du drømmer om. Serien omfavner og hylder den luksuriøse, italienske indretnings- og designstil. Her får du fine detaljer og brede hynder, der forener sædet og armlænet på en smuk og elegant måde.

Store, dejlige flydersofaer

Findes der noget bedre end at slænge sig en stor flydersofa? Med Natuzzi Editions bliver den behagelige følelse bestemt ikke mindre. Med disse modeller tager du dine afslappende stunder til et nyt niveau med unikke funktioner, der lader dig hvile i skønne omgivelser.

Eksklusive betræk

Madison

Madison kan betegnes som læderets Rolls-Royce. Her er tale om rigtig kraftigt læder i ren anilin, hvilket vil sige, at læderet er helt ubehandlet og derfor fremstår med sin helt naturlige overflade. Derfor vil læderet også indeholde forskellige ”adelsmærker” som insektbid, rifter, nakkefolder og lignende. Da læderet kan ånde, er komforten i læderet uovertruffen og fås ikke bedre. Læderet vil med tiden få en vis patina, der kun giver møbler endnu mere charme og personlighed.

Dream

Dream er et kraftigt semianilinlæder med en grov struktur i overfladen. Semianilin betyder, at læderet har fået en meget let overflade­finish, som beskytter læderet og medvirker, at det kun kræver et minimum af vedligeholdelse. Komforten i læderet er rigtig god.

Le Mans

Le Mans er et kraftigt semianilinlæder, der har en let struktur i overfladen. Semianilin betyder, at læderet har fået en let overflade­finish, der giver læderet en bedre beskyttelse og sørger for, at dit lædermøbel kun kræver minimalt vedligeholdelse.

Brezza

Brezza er en elegant og eksklusiv velour, som er utroligt slidstærk. Dette betræk giver et blødt og behageligt møbel, som du uden problemer kan slænge dig i.