Mistral

MISTRAL er opbevaringsmøbler i dansk, tidløst design. Her får du, hvad du ser. Så simpelt er MISTRAL nemlig. MISTRAL-reolserien har indtaget de danske hjem med storm og er i dag blevet en ikonisk designklassiker hos IDEmøbler og mange danske hjem. Med sine mange forskellige materialer, farver og kombinationer, har MISTRAL nærmest et uendeligt hav af muligheder, der gør det muligt tilpasse og indrette reolerne til alle hjemmets rum.

Classic

Det klassiske er altid et sikkert hit – også med MISTRAL-serien. De rene linjer og det skarpe design passer perfekt ind i den nordiske indretningsstil. Derfor er MISTRALs Classic-serie også et sikkert valg, når du skal løse problemet med evigt manglende opbevaringsplads. Med de klassiske opbevaringsløsninger får du MISTRAL-møbler med fokus på det tidløse design og den høje kvalitet. Og desuden får du rig mulighed for at skabe personlige løsninger til din indretning.

Kubus

Når du vælger MISTRAL Kubus, vælger du det smarte, moderne og enkle. Her får du simple møbler, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Uanset hvordan dit hjem er indrettet, kan MISTRAL Kubus passe ind med sit stilrene og enkle design, der er elegant og oplagt at bruge i den skandinaviskinspirerede indretning.

TV-units

Det er ikke altid, at hjemmets TV og dertilhørende ledninger og diverse konsoller passer direkte ind i indretningen. Med MISTRAL TV Unit får du elegante løsninger, der skaber en særlig sammenhæng i TV-stuen og samtidig sikrer dig møbler med gode, praktiske opbevaringsløsninger.

Tilbehør til MISTRAL