MENSOLA er dansk design i topklasse. Det er en møbelserie med kant, der er stilfuld, minimalistisk og grebsfri og passer ind i ethvert hjem. Det er tydeligt, at MENSOLA er skabt med passion for møbelhåndværket og med de skarpe detaljer for øje gennem hele processen.

Med MENSOLA får du et funktionelt og fleksibelt design, der giver dig rig mulighed for at skabe personlige opbevaringsløsninger i alle hjemmets rum. MENSOLA-serien kommer fra danske Hammel Furniture, der, i alt deres arbejde, har fokus på at skabe kvalitetsmøbler, der forener dansk tradition med fremsynet design.

Reoler

Den klassiske reol kan rumme det hele. Og du kan finde lige netop den reol, der passer nøjagtigt til din stil og dit hjem. Er du til den rummelige reol, der har plads til massevis af praktiske genstande og skønt boligtilbehør? Eller du mere til den lukkede model, der skaber en stilren indretning i rummet, og som gemmer det af vejen, som du ikke vil vise frem til hvem som helst. MENSOLA giver dig dén reol, du drømmer om.

Skænke

Skænken passer ind i ethvert af hjemmets rum. Her kan du nemt opbevare alt det, du ikke vil have liggende fremme. På kontoret kan du have mapper og vigtige papirer liggende i skænken, i spisestuen kan du opbevare tallerkner, glas og det fine spisestel, og i børneværelset kan du gemme legetøjet af vejen, når legen er forbi. Med skænken er det kun din fantasi, der sætter grænser.

TV-møbler

TV’et er ofte stuens omdrejningspunkt. Det er her, familien samles, og det er her vi kobler af efter en lang dag. Men tit bringer TV’et også masser af ledninger og diverse andre devises med sig, som ikke altid passer ind i hjemmets indretning. Derfor er et stilfuldt TV-møbel et must i enhver dagligstue. MENSOLA sikrer, at din TV-stue forbliver familiens samlingssted.