Dunlopillo puder og madrasser

Dunlopillo er ikke bare senge, men velvære og ro til både krop og sjæl. Som en af Danmarks mest kendte producenter af bl.a. madrasser og senge, har Dunlopillo siden 1929 solgt senge i højeste kvalitet og med materialer, der tilpasser sig kroppen og holder på madrassens form, uanset hvordan du sover.

Med Dunlopillo finder du derfor den rette hovedpude eller seng til netop dine behov og præferencer. Gå på opdagelse i sortimentet, eller kontakt en af vores dedikerede søvneksperter, som står klar med gode råd til valg af det helt rigtige til netop dig.

16varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 16 af 16

Puder og madrasser fra Dunlopillo

Dunlopillo er en af Danmarks mest berømte producenter af senge, madrasser og puder – og det med god grund. Dunlopillos historie starter helt tilbage i 1929, hvor virksomheden som en af de første lykkedes med at anvende latex som kernemateriale i madrasser. Siden er det blevet til mange nye inventioner og forbedringer, der gør, at Dunlopillo fortsat kan sikre den højeste komfort til sine mange tilfredse kunder.

Dunlopillo-madrassen er fremstillet i naturlatex med en naturlig elastik, der tilpasser sig kroppen og holder på madrassens form, uanset hvordan du sover. Indbyggede komfortzoner medvirker til at skåne følsomme områder som nakke, skulder, lænd og hofte, og den komplekse sammensætning af latex sørger for en ligelig trykfordeling over hele kroppen. Dunlopillo er derfor en favorit hos folk, der døjer med smerter og lignende.

Madrassen er vendbar, hvilket er med til at forlænge dens levetid, og latexkernen er udskiftelig, hvis der opstår behov for dette. Det er vigtigt, at en seng giver mulighed for, at kroppen kan ånde. Naturlatex sikrer et optimalt flow og ventilation. Naturlige materialer og en frisk seng er nogle af de vigtigste ingredienser i en god nattesøvn.

Dunlopillo giver komfort i hverdagen

En god begyndelse for en god søvn er at vælge den rette seng. Hos IDEmøbler tilbyder vi intet mindre end dette, og derfor finder du altid nogle af de mest anerkendte mærker inden for madrasser og senge her på siden. Dunlopillo er dog mere end bare en seng. Det er velvære og ro til både krop og sjæl. Når du falder til ro i en af Dunlopillo’s madrasser, lægger du dig i et kvalitetsprodukt, der giver dig det bedste udgangspunkt for en sund søvn.

Dunlopillo fremstiller nogle af de bedste sengekoncepter på markedet, og det har kendetegnet deres senge, lige siden deres første seng blev produceret i 1929. Dunlopillo går op i komfort, og derfor udbyder de et varieret sortiment af senge, der er designet med højde for de forskellige behov, man har som individ. Dette har resulteret i kollektioner, der er som skræddersyet til lige præcis dit behov. En seng fra Dunlopillo vil tilpasse sig din kropsform, uanset hvor og hvordan du har brug for støtte og fasthed. Sengene er helt uden fjedre og er både komfortable og fleksible.

Dunlopillo hovedpuder i topklasse

En anden af Dunlopillos specialiteter er hovedpuderne, som hører til i den absolut mest komfortable ende af skalaen. Til en fornuftig pris får du en fyldig og allergivenlig pude, som støtter nakken og kommer i tre forskellige fastheder – soft, medium og fast. Hvis du er i tvivl om, hvilken fasthed der passer bedst til dig, er du velkommen til at kontakte os eller kigge forbi en af vores butikker for at prøve puderne. En Dunlopillo pude er en sikker vinder i soveværelset og hos de, der har brug for ekstra komfort og støtte til hoved og nakke.

Hvis du køber en seng eller madras fra Dunlopillo, eller hvis du allerede er en heldig ejer, men mangler noget at sidde op ad, er en sengegavl en oplagt tilføjelse. Selection Square er polstret i møbelstof og fylder med sin bredde på 8 cm næsten ingenting i forhold til den ekstra komfort, der følger med.

Dunlopillo er kvalitet med omtanke

Alle Dunlopillos produkter er udviklet med stor respekt for både mennesker og miljø. Vi er stolte af, at madrasserne ikke bare er i god kvalitet, men også fremstillet på ansvarlig vis. Forarbejdningen er miljøvenlig, da den foregår på en fabrik, hvis energi til dels stammer fra solceller, og hvor man også genbruger op til 90% af vandet fra produktionen. Og så vil det for mange være et ekstra plus, at Dunlopillos madrasser er allergivenlige.

Man kommer nemlig ikke sovende til en succes – selvom en god nattesøvn kan gøre meget. Dunlopillo er nemlig en af Nordens førende sengeproducenter, som med stor ihærdighed har formået at etablere sig selv som et anerkendt mærke – i både forbrugernes og branchens øjne. I søvnens verden er Dunlopillo unik. Prøv selv en Dunlopillo seng og madras hos din lokale IDEmøbler, eller bestil nemt og bekvemt din næste seng her på siden.

Køb Dunlopillo hos IDEmøbler

Når du som forbruger skal købe en ny seng, er der rigtig mange ting, der spiller ind på dit valg. Det ved vi hos IDEmøbler, og derfor har vi kun valgt det bedste til dig. Med en seng fra Dunlopillo finder du derfor den rette seng til netop dine behov og præferencer. Hvad enten du finder det vigtigt med en miljøbevidst tilgang til produktion eller en enestående komfort, er Dunlopillo det rigtige valg for dig.

Hos IDEmøbler er du sikret en fast lav leveringspris, når du ønsker at få tilsendt dine møbler. Du er altid velkommen til at kigge forbi en af vores butikker tæt på dig, hvis du ønsker personlig rådgivning og mulighed for at afprøve et produkt, før du køber det. En seng er en langsigtet investering, og da alle mennesker sover forskelligt og har forskellige behov, er det vigtigt at foretage et velovervejet valg. Det er vores opgave at hjælpe dig på rette vej.