Dunlopillo puder og madrasser

Dunlopillo er ikke bare senge, men velvære og ro til både krop og sjæl. Som en af Danmarks mest kendte producenter af bl.a. madrasser og senge, har Dunlopillo siden 1929 solgt senge i højeste kvalitet og med materialer, der tilpasser sig kroppen og holder på madrassens form, uanset hvordan du sover.

Med Dunlopillo finder du derfor den rette hovedpude eller seng til netop dine behov og præferencer. Gå på opdagelse i sortimentet, eller kontakt en af vores dedikerede søvneksperter, som står klar med gode råd til valg af det helt rigtige til netop dig.

 • Åndbart materiale

  Sikrer et sundt sengeklima året rundt

 • 15 års garanti

  Altid 15 års garanti på Dunlopillo madrasser

 • Allergivenlig

  Alle Dunlopillo madrasser er naturlige og allergivenlige

 • Naturligt materiale

  Produceret af de bedste materialer naturen selv har skabt

 • Syv komfortzoner

  Syv unikke zoner former sig naturligt efter din krop

”Dunlopillo er det naturlige valg for mig”

Lars Krogh Jeppesen er en af Danmarks mest succesfulde håndboldspillere gennem tiderne. Med en lang karriere i FC Barcelona og en EM-guldmedalje i bagagen, ved han om nogen, hvad det kræver af være på toppen altid.

Hør ham fortælle hvordan den rigtige søvn og ikke mindst den rigtige seng, har haft stor indflydelse på hans sportslige succes.Dunlopillo Natura - Den naturlige fornemmelse

Natura er Dunlopillos oprindelige sengekoncept. Sengene i Natura-serien er udstyret med en 16 cm tyk latexkerne og har 7 komfortzoner, der tilpasser sig efter din krop. Det oplagte valg for dig, der drømmer om en fast og naturlig madras.
Derudover har Natura-madrasserne Dunlopillo Clima betræk, der sikrer høj åndbarhed og dermed et sundt sovemiljø.
Vælger du Natura får du en seng med høj komfort til en rigtig fornuftig pris.

Dunlopillo Balance - Den komfortable fornemmelse

Med en unik kombination af Dunlopillos naturlige latex og pocketfjedre, giver Balance-serien en fantastisk affjedring og støtte til kroppen.
Balance-madrasserne er forsynet med en 16 cm tyk latexkerne som sammen med et minipocket indlæg giver dig en fjedrende fornemmelse, uden at du må gå på kompromis med fleksibilitet og støtte. Alle Balance-senge er desuden betrukket med åndbare materialer.

Dunlopillo Harmoni - Den eksklusive fornemmelse

Drømmer du om den ultimative luksus, er Harmoni-serien fra Dunlopillo det helt rigtige valg. Det er Dunlopillos top-serie af senge, og der er ikke er sparet på noget!
En 18 cm tyk latexkerne og 7 unikke komfortzoner sikrer, at madrassen former sig efter kroppen og dermed yder den optimale støtte uanset liggeposition.
Harmoni-serien er fremstillet i naturmaterialer og er skabt specielt til dig, der kun vil have det bedste.

Dunlopillo boksmadrasser

Hos IDEmøbler finder du Dunlopillo boksmadrasser fra de tre serier: Natura, Balance og Harmoni. Fælles for alle boksmadrasserne er, at de er fremstillet med en tyk og komfortabel naturlatexkerne. Madrassernes 7 komfortzoner sikrer desuden, at du vil opleve den helt rigtige støtte til hele kroppen, mens du sover.

En boksmadras fra Dunlopillo er ideel til dig, der vil have en seng, som er prisvenlig og nem at have med at gøre.

Dunlopillo kontinentalsenge

En kontinentalseng er perfekt for dig, der drømmer om maksimal liggekomfort. Dunlopillos kontinentalsenge er opbygget med en boksmadras, en springmadras og en topmadras. Det giver dig nye muligheder for at opnå den helt rigtige komfort.
Fælles for alle er desuden de naturlige, åndbare og allergivenlige egenskaber, som adskiller Dunlopillos madrasser fra de fleste andre.

Dunlopillo elevationssenge

En elevationsseng er velegnet til dig, der ønsker en fleksibel seng med mange indstillingsmuligheder, uanset om du sover, læser eller ser TV i sengen. De tykke latexkerner som kendetegner Dunlopillos madrasser går naturligvis igen i elevationsmadrasserne, så du kan få en perfekt sovekomfort.

Dunlopillo hovedpuder

Puder og madrasser fra Dunlopillo

Dunlopillo er en af Danmarks mest berømte producenter af senge, madrasser og puder – og det med god grund. Dunlopillos historie starter helt tilbage i 1929, hvor virksomheden som en af de første lykkedes med at anvende latex som kernemateriale i madrasser. Siden er det blevet til mange nye inventioner og forbedringer, der gør, at Dunlopillo fortsat kan sikre den højeste komfort til sine mange tilfredse kunder.

Dunlopillo-madrassen er fremstillet i naturlatex med en naturlig elastik, der tilpasser sig kroppen og holder på madrassens form, uanset hvordan du sover. Indbyggede komfortzoner medvirker til at skåne følsomme områder som nakke, skulder, lænd og hofte, og den komplekse sammensætning af latex sørger for en ligelig trykfordeling over hele kroppen. Dunlopillo er derfor en favorit hos folk, der døjer med smerter og lignende.

Madrassen er vendbar, hvilket er med til at forlænge dens levetid, og latexkernen er udskiftelig, hvis der opstår behov for dette. Det er vigtigt, at en seng giver mulighed for, at kroppen kan ånde. Naturlatex sikrer et optimalt flow og ventilation. Naturlige materialer og en frisk seng er nogle af de vigtigste ingredienser i en god nattesøvn.

Dunlopillo giver komfort i hverdagen

En god begyndelse for en god søvn er at vælge den rette seng. Hos IDEmøbler tilbyder vi intet mindre end dette, og derfor finder du altid nogle af de mest anerkendte mærker inden for madrasser og senge her på siden. Dunlopillo er dog mere end bare en seng. Det er velvære og ro til både krop og sjæl. Når du falder til ro i en af Dunlopillo’s madrasser, lægger du dig i et kvalitetsprodukt, der giver dig det bedste udgangspunkt for en sund søvn.

Dunlopillo fremstiller nogle af de bedste sengekoncepter på markedet, og det har kendetegnet deres senge, lige siden deres første seng blev produceret i 1929. Dunlopillo går op i komfort, og derfor udbyder de et varieret sortiment af senge, der er designet med højde for de forskellige behov, man har som individ. Dette har resulteret i kollektioner, der er som skræddersyet til lige præcis dit behov. En seng fra Dunlopillo vil tilpasse sig din kropsform, uanset hvor og hvordan du har brug for støtte og fasthed. Sengene er helt uden fjedre og er både komfortable og fleksible.

Dunlopillo hovedpuder i topklasse

En anden af Dunlopillos specialiteter er hovedpuderne, som hører til i den absolut mest komfortable ende af skalaen. Til en fornuftig pris får du en fyldig og allergivenlig pude, som støtter nakken og kommer i tre forskellige fastheder – soft, medium og fast. Hvis du er i tvivl om, hvilken fasthed der passer bedst til dig, er du velkommen til at kontakte os eller kigge forbi en af vores butikker for at prøve puderne. En Dunlopillo pude er en sikker vinder i soveværelset og hos de, der har brug for ekstra komfort og støtte til hoved og nakke.

Hvis du køber en seng eller madras fra Dunlopillo, eller hvis du allerede er en heldig ejer, men mangler noget at sidde op ad, er en sengegavl en oplagt tilføjelse. Selection Square er polstret i møbelstof og fylder med sin bredde på 8 cm næsten ingenting i forhold til den ekstra komfort, der følger med.

Dunlopillo er kvalitet med omtanke

Alle Dunlopillos produkter er udviklet med stor respekt for både mennesker og miljø. Vi er stolte af, at madrasserne ikke bare er i god kvalitet, men også fremstillet på ansvarlig vis. Forarbejdningen er miljøvenlig, da den foregår på en fabrik, hvis energi til dels stammer fra solceller, og hvor man også genbruger op til 90% af vandet fra produktionen. Og så vil det for mange være et ekstra plus, at Dunlopillos madrasser er allergivenlige.

Man kommer nemlig ikke sovende til en succes – selvom en god nattesøvn kan gøre meget. Dunlopillo er nemlig en af Nordens førende sengeproducenter, som med stor ihærdighed har formået at etablere sig selv som et anerkendt mærke – i både forbrugernes og branchens øjne. I søvnens verden er Dunlopillo unik. Prøv selv en Dunlopillo seng og madras hos din lokale IDEmøbler, eller bestil nemt og bekvemt din næste seng her på siden.

Køb Dunlopillo hos IDEmøbler

Når du som forbruger skal købe en ny seng, er der rigtig mange ting, der spiller ind på dit valg. Det ved vi hos IDEmøbler, og derfor har vi kun valgt det bedste til dig. Med en seng fra Dunlopillo finder du derfor den rette seng til netop dine behov og præferencer. Hvad enten du finder det vigtigt med en miljøbevidst tilgang til produktion eller en enestående komfort, er Dunlopillo det rigtige valg for dig.

Hos IDEmøbler er du sikret en fast lav leveringspris, når du ønsker at få tilsendt dine møbler. Du er altid velkommen til at kigge forbi en af vores butikker tæt på dig, hvis du ønsker personlig rådgivning og mulighed for at afprøve et produkt, før du køber det. En seng er en langsigtet investering, og da alle mennesker sover forskelligt og har forskellige behov, er det vigtigt at foretage et velovervejet valg. Det er vores opgave at hjælpe dig på rette vej.