28varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 28

Skønne væglamper til dit hjem

Den rette belysning i hjemmet og på arbejdspladsen skabes af en kombination af lyskilder, som kommer fra flere forskellige højder og retninger. Med pendler i loftet får rummene et godt baggrundslys, men da lyset fra pendlerne ikke når ud i hjørnerne, er det vigtigt at supplere med eksempelvis standerlamper eller væglamper.

Hvis det kniber med gulvplads er væglamper det helt oplagte valg. Her får du en lampe, der kan give eksempelvis godt læselys eller fungere som sengelampe, uden de optager plads, der skal bruges til andet. Hos IDEmøbler finder du et stort udvalg af forskellige væglamper, der kan passe ind i amme hjem og stilarter. Så uanset om du er på udkig efter en hyggelig sengelampe eller en dekorativ væglampe, som skal placeres ved sofaen eller i gangen, finder du det her.

Væglamper til alle rum og alle formål

Indendørs væglamper kan med fordel bruges både i entréen, i stuen, på badeværelset og i soveværelset. I badeværelset sidder væglamper ofte lige oven over spejlet og giver et skarpt lys, så det er let at få barberet de sidste skægstubbe væk eller lagt make-up.

I gangen eller entreen giver væglamper et stilfuldt udtryk, og det kan være meget rart ikke at skulle have tændt eksempelvis en skarp loftlampe, hvis du vil have en smule lys i gangen om aftenen eller natten.

Væglamper er også et populært valg som læselamper over sengen, da de kan monteres lige bag ved hovedgærdet og lyset derved kommer bagfra og rammer bogens sider perfekt. Her kan f.eks. lampen BALL anbefales, da dens kuglerunde skærm sørger for at lyset koncentreres og ikke spredes i alle retninger. Den runde lampe stammer helt tilbage fra 1960'erne, men den enkle form passer ind i de fleste typer af indretning. Lampen fås desuden i et stort udvalg af farver.

Det kan også være en fordel at vælge en sengelampe, som kan justeres efter behov. Hvis du skal læse i sengen, er det rart at lyset rammer direkte ned på bogen. Omvendt er det ikke rart lyset strømmer direkte ned i ansigtet på dig, når du tænder lyset om morgenen.