42varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 42

Den rigtige belysning med de rigtige elpærer

Dit hjem fortjener den rigtige belysning. Specielt, hvis du har brugt mange kræfter på at gennemføre indretningen ned til mindste detalje. Den rigtige indretning kan kræve mange timer med snuden i boligmagasiner og lange eftermiddage hos IDEmøbler. Derfor er det vigtigt, at belysningen er i orden. Med de rigtige elpærer kan du vise dit hjem fra sin bedste side. Det er ikke ligegyldigt, hvilke elpærer du kommer i dine lamper. Hvert rum kræver forskellige pærer, alt efter hvilken en slags belysning, der er nødvendig. Rum, hvor der skal arbejdes, kræver en stærkere belysning. Dette er eksempelvis i køkkenet eller på kontoret. Det er nu meget rart, når man kan se, hvad man laver. Elpærer med et køligt skær er oplagte til disse rum, da det er med til at holde en vågen og oplagt. På den anden side kræver dagligstuen en helt anden type belysning. Her skal du have fat i elpærer, der giver en mere dæmpet og varm belysning. Dette er mere behageligt for øjet og derfor indbyder til afslapning og hygge.

Her får du rådgivning

Elpærer kan være lidt af en jungle. Pæreres specifikationer kan for de fleste lyde som en by i Rusland. Hvad er watt, volt og energiklasse a++, og hvad betyder de for dig? Hos IDEmøbler er vi bekendte med fagsproget. Vi ved derfor, hvilke elpærer du skal købe til dine lamper. Der er ingen grund til at gøre det sværere for dig selv, når nu du har muligheden for at komme ned til os. Her får du en rådgivning, der ikke kan sammenlignes. Udover det, så har vi her på siden også en masse guides og rådgivning, så du kan sidde hjemme i din egen stue og få alle de informationer, du har brug for. Eksempelvis har vores boligstylist Lis Heidi Foged lavet en guide med tre simple steps til det rigtige lampekøb. Guiden kan du finde her. Derudover har IDEmøbler også sin egen blog, hvor du kan hente inspiration til indretningen. Så kan du nemt finde lige præcist den lampe, som vil klæde dine elpærer.

Elpærer med synlig glødetråd

Kuppelformede elpærer med synlig glødetråd storhitter lige i øjeblikket. Med en stofledning og en farvet fatning, er disse elpærer pæne i sig selv. Loftslamper med lampeskærme er derfor ikke nødvendigt. Bare hæng disse elpærer på en række over køkkenbordet, for at give det et råt og industrielt look. Disse synlige pærer behøver ikke at have samme form. Vi har både ovalformede, kuppelformede og flammeformede. Du kan derfor være kreativ med, hvordan du kombinerer og sammensætter de forskellige elpærer. Et hjørne i din dagligstue vil se rigtig pæn ud, med en masse synlige elpærer hængt i forskellige længder. Dette skaber en kreativ og original atmosfære samtidig med, det giver en god og behagelig belysning. Lamper i et hjørne giver et hyggelig og afslappet belysning. Det er derfor et oplagt valg til dagligstuen.