163varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 163

Skab den rette stemning med de rigtige lamper

Lamper har stor indflydelse på den stemning, du ønsker at skabe i din bolig. Ønsker du en stemning af hygge, arbejdsro eller måske noget helt tredje?

IDEmøbler har et stort udvalg i lamper – til gulvet, bordet og væggen – og vi kan også rådgive dig om, hvilken pære, du skal bruge for at opnå det helt rigtige lys. For lamper er ikke bare lys. Det er en stemning, du skaber i dit hjem, og den har indflydelse på, hvad der er fokus på i de forskellige rum.

Her på siden har vi opdelt vores lamper i kategorier, så du let og hurtigt kan få dig et overblik. Husk også at se vores udvalg af designerlamper fra Verner Panton og Frandsen Lighting.

Belysningen i dit hjem har stor indflydelse på den stemning, du ønsker at skabe i din bolig. Det er derfor vigtigt, at du har de rigtige lamper, alt efter hvilken stemning du ønsker. IDEmøbler har et stort udvalg i lamper, lige fra lamper til gulvet, til væggen og til bordet. Vil du have hyggelys ved sofaen eller godt arbejdslys ved skrivebordet? Vi hjælper dig gerne med at finde de helt rigtige lamper til dine behov.Lamper skal ikke blot være funktionelle, de skal også være dekorative i hjemmet, når de ikke er tændte. Derfor har vi sørget for at have et bredt udvalg af forskellige lamper, så du kan finde den, der er helt rigtig til dit behov. Belysning har stor indflydelse på stemningen i dit hjem, og er samtidig med til at skabe fokus i de forskellige rum. Vi udvider hele tiden vores sortiment af lamper, med de sidste nye, lækre lyskilder til dit hjem. Vi sørger selvfølgelig også for at have klassikere i vores sortiment, til dig der ønsker lys i klassisk stil.

Lamper til dine behov

Lamperne i dit hjem skal selvfølgelig passe til dine behov. Hvis du elsker at ligge og læse i sengen, inden du falder i søvn, er en væglampe perfekt, da du nemt kan indstillet lyset efter dit ønske. Vi har mange forskellige væglamper, der altid passer ind i dit hjem, uanset om du er til romantik, til nordisk stil eller noget helt andet. En gulvlampe er smart at have i hjemmet, da den nemt kan flyttes rundt til lige der, hvor du har brug for lys. Samtidig slipper du for at tage hensyn til vægbeslag og lampeudtag. Loftlamper behøver bestemt ikke at være kedelige at se på. Hos IDEmøbler finder du et stort udvalg af forskellige lamper til loftet, som kommer i et hav af afskygninger. Der er mange forskellige designs, farver, og kvaliteter at vælge imellem i vores sortiment, og vi har derfor også helt sikkert de helt rigtige lamper til dit hjem der matcher dine behov for belysning.Gå på opdagelse i vort store sortiment og se det store udvalg af lamper. Vores kvalificerede medarbejdere hjælper dig gerne med at finde de helt rigtige lamper til dine behov og ønsker. Vi sørger selvfølgelig også for at rådgive dig om, hvilken pære du skal bruge, for at skabe det helt rigtige lys i dit hjem, så du kan få masser af glæde af din nye lampe.